Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takim Kazandı? Eleme Adayları Kimler...

İlgili Postlar

MasterChef 2020 Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takim Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8 ekranının soluksuz izlenen yarışma programlarından MasterChef Türkiye ikinci haftasının ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Yarışmanın 36. yeni bölümünde Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları dokunulmazlık oyunu için mücadele verdi. Dokunulmazlığı alan takım belli oldu. Daha sonrasında dokunulmazlığı kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Haftanın ilk iki eleme adayları belli oldu. Eleme kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takim Kazandı?

MasterChef 2020’nin 36. bölümünde, Mavi ve Kırmızı takım haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldılar. Şefler dokunulmazlık oyunu için Çin mutfağından bir menü seçti.

Menüde;

1. Sebzeli Wonton Çorbası

2. Fried Rice – Çin pilavı

3. Ballı Zencefilli Tavuk

4. Spring Roll – Çin böreği

5. Moğol Usulu Et

6. Fried Ice Cream – kızarmış dondurma

7. İstiridye Soslu Brokoli ve Kuşkonmaz

Mavi ve Kırmızı takım Çin mutfağından verilen 7 ayrı yemeği yapmak için gereken iş bölümünü yapıp zamanında yemeklerini bitirdiler. Kırmızı takım kaptanı bir önceki bölümünde avantaj oyununu kazanarak takımına 5 dakika avantaj sağlamıştı. Süre bittikten sonra Kırmızı takıma 5 dakika daha verildi.

Şefler yemekleri tek tek tattıktan sonra Kırmızı takımın yemeklerini daha başarılı buldular ve dokunulmazlık Kırmızı takımın oldu. Kırmızı takım dokunulmazlığı alınca Mavi takım bireysel dokunulmazlık için yerini aldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef 2020’nin ikinci hafta ilk bireysel dokunulmazlığında Danilo şef, mavi takım yarışmacılarından kendi imza yemeğini tattırıp ona yakın bir yemek yapmalarını istedi. Verilen süre içerisinde bazı yarışmacılar yemeği eksik tamamladı. Eksiksiz ve Danilo şefin tabağına en yakın yemek yapan yarışmacı Gülşah oldu. Gülşah bireysel dokunulmazlığı aldı ve bir eleme adayı belirledi.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Gülşah, ilk eleme adayı olarak Emir’in ismini verdi. Daha sonra mavi takım yarışmacıları ikinci eleme adayını belirlemek için oylarını kullandı. En çok oyu alan ikinci eleme adayı ise Ayyüce oldu. Böylelikle MasterChef 2020’nin 2. hafta ilk iki eleme adayı Emir ve Ayyüce oldu.

MasterChef 2020’nin 2. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler