Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 2. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan...

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 2. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef Türkiye 2020, ilk haftasını geride bıraktı. Yarışmanın pazar akşamı yayınlanan bölümünde Sedat elenerek yarışmaya veda etti. Yarışmanın yeni bölümünde, yarışmaya yedeklerden Sefa katıldı. Haftanın ilk gününde kaptanlık oyunu oynandı. MasterChef 2020’nin 2. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi kaptan kazandı? Detaylar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020’nin 2. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

TV8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’de ikinci haftanın kaptanlık oyunu oynandı ve takım kaptanları belli oldu. Mavi takım kaptanı, Kırmızı takım kaptanını belirledi ve takımlar kuruldu. Bu hafta farklı bir format uygulandı ve kaptanlar takımın yarışmacılarını seçtikten sonra bir düelloda karşı karşıya geldiler. Düelloyu kazanan kaptan oyunlarda takımına 5 dakika avantaj ödülünü kazandırmış oldu.

MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye 2. haftasının ilk gününde kaptanlık oyununda şefler, yarışmacılardan Islak Hamburger yapmalarını istedi. Yarışmaya yeni katılan Sefa ile birlikte 16 yarışmacı en iyi Islak hamburgeri yapıp mavi takım kaptanı olmak için yarıştılar. Bazı yarışmacılar yemeklerini zamanında yetiştiremedi.

EN İYİ HAMBURGERİ YAPAN UĞUR OLDU!

Uğur, yaptığı hamburgerle mavi takım kaptanı olmayı başardı. Kırmızı takım kaptanı olarak Uğur’un tercihi Özgül’den yana oldu ve takımlar kuruldu.

Mavi Takım kaptanı Uğur, seçtiği yarışmacılar; Emir, Berk, Duygu, Gülşah, Ebru, Ayyüce ve Eray oldu.

Kırmızı Takım kaptanı Özgül, seçtiği yarışmacılar; Barbaros, Furkan, Tanya, Esra, Serhat, Celal, ve Sefa oldu.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Takımlar kurulduktan sonra kaptanlar avantaj oyunu için yerlerini aldılar. Bu hafta ilk kez uygulanan format ile birlikte düelloyu kazanan takım kaptanı oyunlarda beş dakikalık bir avantaj ödülünü takımına kazandırmış oldu. Mehmet şefin yaptığı, “Somon Carpaccio” yemeğine en yakın yapan kaptan avantaj ödülünü kazandı.

Uğur ile Özgül’ün kapıştığı oyunun galibi Mavi takım kaptanı Özgül oldu.

MasterChef 2020’nin bu akşam ki bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak ve dokunulmazlığı kaybeden takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynayacak. Sonrasında iki eleme adayı belirlenecek. Yarışmacılar bu haftaya daha tecrübeli girecek. Bakalım kimler eleme potasına düşecek.

MasterChef 2020’nin İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler