Ana SayfaDizilerKırmızı Oda Dizisinin 4. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda Dizisinin 4. Fragmanı Yayında!

Tv 8’in yeni iddialı dizisi Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir dizisi gibi gerçek bir yaşam öykülerini konu alıyor. OGM Piçtures’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Cem Karcı üstleniyor. Kırmızı Oda dizisinin 4. fragmanı yayında. Dizinin yayınlanan her fragmanı izleyici tarafından büyük merak uyandırdı. Her bölümünde farklı bir konuyu ele alacak dizi pek yakında Tv 8 ekranlarında olacak.

Binnur Kaya kimdir?

Kırmızı Oda Dizisinin 4. Fragmanı Yayında!

Dizinin ilk müjdesini Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasında vermişti. İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizileri gibi bir psikolog hikayesini konu alan dizi gerçek yaşam öykülerinin pek çoğunu bir araya getirecek. Diğer dizelerden farklı Kırmızı Oda dizisi, her bölümünde farklı bir hikayeyi konu alacak.

Özellikle kadına ve çocuğa şiddeti konu alan Kırmızı Oda dizisinin fragmanları büyük beğeni topladı.

İşte Kırmızı Oda dizisinin 4. tanıtımı….

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya’dan başka, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan gibi beğenilen oyuncular da yer alıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonra, aynı başarıyı elde etmesi beklenen dizi çok yakında Tv 8 ekranlarında olacak.

Şu anda Tv 8 ekranının her gününde MasterChef yarışma programı yayınlanıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi çarşamba günleri yayınlanıyordu. Bakalım yeni sezonla birlikte çok sevilen diziler ve MasterChef yarışma programı haftanın hangi günlerinde yayınlanmaya başlayacak?

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU!

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Kırmızı Oda” dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştiren. “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

Tv 8’nin merakla beklenen yeni dizisi Kırmızı Oda çok yakında izleyicisiyle buluşacak.

Kırmızı Oda Dizisinin İlk Tanım Fragmanı Yayınlandı! Kırmızı Oda Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler