Ana SayfaKimdirSezin Bozacı Kimdir?

İlgili Postlar

Sezin Bozacı Kimdir?

Sevilen dizi Aşk Ağlatır’da Üftade Varlı karakterine hayat veren Sezin Bozacı izleyicin sempatisini kazandı. Dizinin takipçileri tarafından Üftade’nin gerçekte kim olduğu merak edilmekte. İşte Sezin Bozacı Kimdir? Sezin Bozacı Nerelidir? Sezin Bozacı Kaç Yaşında? Sezin Bozacı Hangi Burç? Sezin Bozacı hakkında bilmek istedikleriniz ve daha fazlası haberimizde…

Magazin Haberleri » Diziler

Sezin Bozacı Nereli? Sezin Bozacı Kaç Yaşında? Sezin Bozacı Hangi Burç?

Sezin Bozacı, 5 Aralık 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 42 yaşındaki oyuncu Yay burcudur.

Sezin Bozacı Kimdir?

Sezin Bozacı, küçüklüğünden buyana başarılı bir eğitim süreci geçirmiştir. Ailesinin de yönlendirmesi ile birlikte oyunculuğa ilgi duyan Sezin Bozacı, Üniversite eğitimini de bu alan üzerinde tamamlamak için karar almış ve zaman içerisinde oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştır.

Üniversite öğrenimini tamamladıktan sonra belli bir süre ara veren Bozacı, 2008 senesi geldiğinde Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır. Sezin Bozacı, oyunculuk hayali için profesyonel bir eğitim alarak hayalini gerçekleştirme yolunda somut bir adım atmıştır. Daha sonraki süreçte ise yapması gereken tek şey tiyatro oyunlarında yer alıp oyunculuğu deneyimleyip ustalaşmaktı.

İstanbul’da pek çok farklı tiyatro oyunu sahnesinde kendisini bu konuda daha ciddi bir şekilde geliştirme eğilimine giden Sezin Bozacı, kariyer olarak tiyatro anlamında kendisine ciddi anlamda deneyim kazandırmıştır. Fakat hayali, dizi ve sinema projelerinde yer almak olduğundan dolayı sürekli oyunculuk seçimleri için başvurularda bulunmuştur ve bir çok mülakata katılmıştır.

Televizyon dünyası, Sezin Bozacı adını 2014 senesinde Kanal D ekranlarında izlediğimiz ve sevilen dizilerden birisi olan Şeref Meselesi dizisi ile adını duyurmuştur. Bu dizide Neriman karakterini canlandıran  oyuncu, birçok ünlü isim ile de birlikte rol almıştır. Kerem BürsinŞükrü Özyıldız ve Yasemin Allen gibi başarılı oyuncuların rol aldığı ve döneminin en çok izlenen dizilerinden birisi olarak  büyük kitlelerce izlenmiştir. Başarılı oyunculuk performansından sonra döneminin popüler dizisi  Babam ve Ailesi adlı dizide Neriman karakterini hayat vermiştir.

Günümüzde tiyatro oyunlarında da sık sık yer almaya devam ediyor ve tiyatro sevenlerin çok ciddi anlamda tanıdıkları isimlerden birisi haline gelmiştir. Sezin Bozacı, yeni sezonun sevilen dizisi Aşk Ağlatır’da Üftade Varlı adında yatalak bir kadına hayat vermekte. Aşk Ağlatır adlı dizide Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan gibi isimler ile birlikte yer almaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler