Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 12. Bölüm Fragmanı Yayında! Ahmet Azra'yı Neden Terk Ediyor?

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 12. Bölüm Fragmanı Yayında! Ahmet Azra’yı Neden Terk Ediyor?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gençliğim Eyvah 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Arif ile Zekeriya, Zola ile Çavi’nin annelerinin istediği 50 şer bin Euroyu bulabilmek için bir plan yapıyor. Eşlerine arsa ve ev alacaklarını söyleyen ikili bankadaki paraları çekip dolandırıcılara kaptırdıklarını söylemeyi planladılar. Ancak ikilinin sahte planı gerçek oldu ve paralarını çaldırdılar. Azra ile Ahmet, tekrar birlikte olmaya başladılar. Ancak Ahmet’in yaptığı bir iyilik başına bela olacak gibi görünüyor. Gençliğim Eyvah 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ahmet, Azra’yı neden terk ediyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Ahmet Azra’yı Neden Terk Ediyor?

Gençliğim Eyvah 12. bölüm 1. fragmanında; Arif, kalp krizi geçirip yere yığılıyor. Daha sonra kendine geldiğinde herkesin onu ölmüş gibi davrandığını görüyor. Ahmet, Azra’dan ayrılmak zorunda kalıyor. Azra ise, araları yeni düzelen Ahmet’in kendisini neden terk ettiğine anlam veremiyor.

İşte Gençliğim Eyvah 12. bölüm 1. fragmanı….

GENÇLİĞİM EYVAH 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zola ile Çavi’nin anneleri, Arif ile Zekeriya’yı tanıyıp susmaları karşılığında onlardan ellişer bin euro para istiyorlar. İkili bu parayı nereden nasıl bulacaklarını kara kara düşünmeye başlıyor. Hacer ile Nuriye’nin bankada birikmiş paralarından başka paraları olmadığı için hem Arif, hem de Zekeriya, kelepir arsa ev alacaklarını söyleyip eşlerini ikna ediyor.

Planın geri kalanı ise, onlar parayı çekip çıktıktan sonra paraları kaptırdıklarını söylemektir. Çavi ile Zola, bankaya geç kalınca başka soyguncuları onlar sanıp plana devam ediyorlar. Ancak, adamlar ikiliyi alıyor ve bir yere götürüp ellerini kollarını bağlıyorlar. Taksicilik yapmaya başlayan Veysi, taksiyle babasını bıraktığı için bir aksilik olduğunu anlayıp durumu, Çavi ile Zola’ya bildiriyor.

Durumdan Ahmet’in de haberi oluyor ve hep beraber adamların elinden Arif ile Zekeriya’yı kurtarıyorlar. Eşlerinin tepkisinden korkan ikili durumu onlara anlatıyor. Ama korktukları şey olmuyor. Eşleri onlara bir şey olmadığı için  mutlu oluyor. Azra ile Ahmet, tekrar birlikte olmaya başlıyor. Ahmet, Azra’yı pikniğe götürüyor.

Oraya yardıma ihtiyacı olan bir adama yardım eden Ahmet, onu hastaneye götürüyor. O adamda Çağla’nın babası çıkıyor. Hayatını kurtardığı için Ahmet’in Çağla’nın sevgilisi sanan adam kızını çağırıp onun doğru bir adam olduğunu ve onunla evlenirse tüm servetini onlara bırakacağını söylüyor. Arif, yaşadığı strese dayanamıyor ve kalp krizi geçiriyor.

 Gençliğim Eyvah 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arif İle Zekeriya’nın Soygun Planı Gerçek Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler