Ana SayfaDizilerBay Yanlış 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serdar'ın Sözleri Özgür'ün Kafasını Karıştırıyor!

İlgili Postlar

Bay Yanlış 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serdar’ın Sözleri Özgür’ün Kafasını Karıştırıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Bay Yanlış 9. yeni bölümüyle 28 Ağustos cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Özgür ile Ezgi, aralarındaki yanlış anlaşılmaları halledip sevgili olur. Nevin, damat olarak Serdar’ı istediği için Ezgi’nin doğum gününe onu da çağırır. Özgür’de, hayatında ilk kez bir kızın doğum gününü kutlamak için hazırlık yapar. Serdar, doğum günü hediyesi olarak Ezgi’ye çok güzel bir gerdanlık alır. Tam Serdar, Ezgi’nin boynuna kolyeyi takacakken Özgür gelir. Bay Yanlış 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Serdar’ın sözleri Özgür’ün kafasını karıştırıyor.

Cuma Dizileri 2020

Serdar’ın Sözleri Özgür’ün Kafasını Karıştırıyor!

Bay Yanlış 9. bölüm 2. fragmanında; Nevin, Sevim’e kızının başka biriyle birlikte olduğunu hem de o kişinin doktor olduğunu söylüyor. Özgür, annesine böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyor. Sevim ile Fitnat, gerçekleri ortaya çıkarmak için Ezgi’yi takibe alıyor. Serdar ise Özgür’e, kendisinin önce Ezgi’nin ona aşık olduğunu zannettiğini ama yanıldığını onun yanlışı görüp kendisine gelmesini sağlayan görevli olduğunu söylüyor. Bunları duyan Özgür’ün kafası karışıyor.

İşte Bay Yanlış 9. bölüm 2. fragmanı….

 

BAY YANLIŞ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Serdar’ın Ezgi’ye olan ilgisi Özgür’ü rahatsız ediyor. Ezgi’de Yeşim’in Özgür’e olan ilgisinden rahatsız olur. Özgür. fırsatını bulup Yeşim’e kendisiyle ilgili hayal kurmamasını söyler. Ezgi’de, Özgür’le Yeşim arasında bir şey olup olmadığını tam anlamadan Serdar’ı bırakmak istemez. Sevim, oğlunu Ezgi’den ayırmak için Fitnat’la birlikte Özgür’ün evine gelir.

Aynı şekilde Nevin’de kızını Özgür’den ayırmak için kızının yanına gelir. Ezgi ile Özgür, annelerinden komşu olduklarını gizlemeye çalışır. Levent ise, kızı Zeynep’e Cansu’yu iş arkadaşı olarak tanıştırır. Bu duruma bozulan Cansu, Levent’e restini çeker. Levent, Cansu’nun gönlünü alabilmek için çiçekler gönderir. Hatta takip eder. Ama Cansu oralı olmaz.

Özgür, Ezgi’nin Serdar’la yemeğe çıkmadığını öğrenir. Ona neden kendisine Serdar’la yemekteymiş gibi davrandığını sorar. O da Yeşim’le onun geceyi birlikte geçirdikleri için olduğunu söyler. Özgür, geceyi Yeşim’le geçirmediğini söyleyince Ezgi rahatlar. Ezgi’nin üvey babası dergide Özgür’ü görüp aslında onun Serdar olmadığını anlar.

Nevin’de, hastaneye gittiğinde Serdar’ın Özgür olmadığını anlar. Sevim ile Fitnat, Ezgi’nin negatif enerjisini evden atmak için evde tütsü yakar. Tütsünün dumanından yangın çıktığını zanneden Sevim yan daireye gider ve Nevin ile Sevim karşı karşıya gelir.

 Bay Yanlış 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi İle Serdar’ı Görünce Yanlış Mı Anlıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler