Ana SayfaDizilerAtiye Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 2. Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Atiye Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 2. Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı!

Atiye dizisi geçtiğimiz yıl ocak ayı içerisinde ilk sezon bölümleriyle Netflix’te izleyicileriyle buluşmuştu. Dizinin ikinci sezon çekimleri bitti ve yayınlanma gününü bekliyor. 3. sezon çekimlerine de başlayan Atiye dizisinin yeni sezonunda iki oyuncu birden dahil olmuştu. Atiye dizisinin 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Dizinin 2. sezon ilk fragmanı da yayınlandı. Detaylar haberimizde….

Atiye’nin 3. Sezonuna İki Oyuncu Birden Dahil Oldu!

Atiye Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Atiye dizisi ilk sezon bölümleriyle en çok izlenen diziler arasında yerini aldı. Dizinin 2. sezon bölümleri tüm dünyayla birlikte ülkemizde de aynı anda 10 Eylül 2020’de sadece Netflix’te yayınlanacak.

Dizinin 2. Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı!

Atiye dizisinin 2. sezon ilk fragmanında; Atiye, yeni hayatında farklı bir zamanda gözlerini açıyor. İlk işi kız kardeşi Cansu’yu bulmak oluyor. Ama Cansu, Atiye’yi tanımıyor kendisinin adının Elif olduğunu söylüyor. Daha sonra Erhan’ı bulan Atiye, onun da kendisini tanımadığı görüyor. O gizemli kapıyı açmak için toprağın rahmiyle buluşması gereken Atiye, görevini yerine getirebilecek mi?

İşte Atiye 2. sezon ilk fragmanı….

Dünyada en çok izlenen dijital platformlarından olan Netfilix’in ilk sezonu büyük bir ilgiyle izlenen Atiye dizisinin 2. sezon çekimleri tamamladı ve  3. sezon bölümlerinin çekimlerine başlandı. Yeni sezon bölümleri heyecanla beklenen dizinin kadrosuna yeni oyuncular da katıldı.

Sevilen oyuncu Selma Ergeç ve çocuk oyuncu Lara Tonka, Atiye dizisinin kadrosuna dahil oldu. Güzel oyuncu Selma Ergeç, Göbeklitepe’de gizemli bir cam ustası olan Umut karakteriyle izleyicileriyle buluşacak. Çocuk oyuncu Lara Tonka ise Atiye ile Erkan’ın kaderlerini değiştirecek Aden karakterini canlandıracak.

ATİYE DİZİSİ HAKKINDA!

Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı dizinin kadrosunda Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova, Meral Çetinkaya ve 2. Sezonda kadroya dahil olan Senan Kara gibi birbirinden değerli isimlerin yer alıyor.

Bu güne kadar çıktıkları yolculuklarda kendilerini keşfetmeyi başaran Atiye ve Erhan’ı şimdi çok daha zorlu bir serüven bekliyor. Geçmişlerine ait tüm sırlara sahip küçük bir kız çocuğu beklenmedik bir şekilde hayatlarına dahil olur. Bu gizemli kızın rehberliğinde yeni bir maceraya atılan Atiye ve Erhan geçmiş ve geleceğin tüm sırlarını çözmeye çalışacak. Atiye’nin soyunun izleri, Göbeklitepe’nin sırrına götürecek ve bu sır dünyanın geleceğini belirleyecektir.

 

Atiye En Çok İzlenen Netflix Dizisi Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler