Ana SayfaDizilerYeni Hayat Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 3. Fragmanı...

İlgili Postlar

Yeni Hayat Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayında!

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Yeni Hayat, tüm hızıyla çekimlerine devam ediyor. Senaryosunu Elif Usman’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru’nun yaptığı dizinin yapımcılığını ise bir Red Arrow Studios şirketi olan Karga Seven Pictures Türkiye üstleniyor. Yeni Hayat dizisinin ilk iki fragmanı izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Merakla beklenen, Yeni Hayat dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin ilk bölüm 3. fragmanı da yayınlandı.

Perşembe Dizileri 2020

Yeni Hayat Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Yeni Hayat dizisinin 1. bölüm 3. fragmanında; Timur tarafından işe alınan Adem, neyi kimden koruduğunu anlamakta zorluk çekiyor. İşi kabul edince, Timur beyin karısının ölümle tehdit edildiğini öğrenip ona, neden polise haber vermediğini soruyor. İşin içinde ne olduğunu bilmeyen Adem, ailesi için bu tehlikeli görevi kabul ediyor. Yeni Hayat dizisi, 3 Eylül perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecek.

İşte Yeni Hayat 1. bölüm 3. fragmanı,

https://youtu.be/2vA-gc1nxJ0

İlk bölümü büyük bir merakla beklenen Yeni Hayat dizisi 3 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelecek. Senaryosu, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla büyük ses getireceği tahmin edilen dizi, perşembe günü yayınlanacak diğer dizilerle reyting yarışına girecek.

YENİ HAYAT DİZİSİNİN KONUSU!

Kanal D ekranında yayınlanacak olan Yeni Hayat dizisinin  başrollerinde; Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Ekranlara gelmek için gün sayan yeni dizide, Adem Şahin (Serkan Çayoğlu), eşi Nevin (Nilperi Şahinkaya) ve kızı Ece’den (Nisa Sofya Aksongur) oluşan çekirdek ailesini geçindirmek için iş bulmak durumundadır.

Adem ailesini geçindirebilmek için iş bulmak zorundadır. Ancak eski bir bordo bereli olan Adem için bu hiç de kolay değildir.  Zengin iş adamı Timur Karatan (Tayanç Ayaydın) için tek önemli şey ise sevdiklerini onlardan gizlediği karanlık dünyasından korumaktır. Eski eşinden yadigar kalan biricik kızı Gökçe Karatan (İpek Filiz Yazıcı) ve şimdiki eşi Yasemin Karatan (Melisa Aslı Pamuk) için dünyada yapmayacağı şey yoktur.

Kanal D’nin yeni dizisi Yeni Hayat 3 Eylül perşembe günü izleyicisiyle buluşacak.

 Yeni Hayat Dizisinin 2. Tanıtımı Da Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler