Ana SayfaDizilerHekimoğlu Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Sezon 2. Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Hekimoğlu Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Sezon 2. Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D’nin fenomen dizilerinden Hekimoğlu, izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Sevilen dizisinin yeni sezon ilk fragmanında; Ateş, Zeynep’in kendisine aşık olduğuna inanmaz. Ama yine de onunla yemeğe çıkar. Orada, kocasının hastalıktan öldüğünü ve kendisine de acıdığı için sevdiğini zannettiğini söyler. İpek ise, Zeynep’le Ateş arasında neler olduğunu merak edip Orhan’ın ağzını yoklar. Öte yandan, Ateş’i hastanede gizemli bir kadın bekler. Hekimoğlu dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin yeni sezon 2. fragmanı yayında.

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Hekimoğlu dizisi merakla beklenen yeni bölümüyle 1 Eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni sezon 2. fragmanında; Ateş, Zeynep’le konuştuktan sonra o hastanede çalışmak istemiyor. Ama Ateş, onun yerine de başka doktor almak istemiyor. İpek, Zeynep’in yerine başka doktor almak isteyince Ateş karşı çıkıp, Zeynep’in kapısını çalıyor.

İşte Hekimoğlu yeni sezon 2. fragmanı….

https://youtu.be/lL4SnIfvEFE

HEKİMOĞLU 14. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Vahap, Zeynep’in istifasıyla kendilerine tuzak kurmalarına izin vermeyeceğini söyleyip yönetim kurulunu toplar. İlk toplantıda Hekimoğlu’nun hastaneden atılması için oy kullanılır. İpek dahil herkes Hekimoğlu’nun gitmesi yönünde oy kullanır. Orhan hariç. Bunun üzerine Vahap, Orhan’ı yönetim kurulundan atmak için bir oylama daha yapar. Oylama sonucunda Orhan, yönetim kurulundan atılır.

Vahap, yönetim kurulunu tekrar toplayıp Hekimoğlu’nun işine son vermek için 24 saat beklemek zorundadır. Hastaneye hamille bir hasta gelir. Hastanın bebeğinin düşük tehlikesi olduğunu düşünülürken kadının ak ciğerinde kitle olduğu anlaşılır. Hekimoğlu, kadını ikna edip sezaryenla bebeğini alıp tedavisine başlamaya ikna etmişken Vahap, ameliyatı durdurur,

Kadının durumu kötüye gidince ameliyata alınır. Ama kadın ameliyat masasında hayatını kaybeder. Bebek ise kurtarılır. Öte yandan Hekimoğlu’na gelen bir bebek hastanın ailesi tarafından vegan beslenmesi sonucu çocukta ciddi bir gerileme olan bebek Zatürre teşhisiyle hastaneye yatırılır. Aile, bebeklerinin hayatlarını tehlikeye attıkları nedeniyle polise ifade verir.

Hekimoğlu, bebeğin beyin tomografisinde gördüğü şeyle bebeğin farklı bir rahatsızlığı olduğunu anlar. Vahap, tekrar yönetim kurulunu topladığında İpek, Hekimoğlu’nun gitmesine hayır oyu kullanır. Bu sefer Vahap, İpek’i de yönetim kurulundan atmak için oylama sunar. Oylama ise onun sonu olur. Vahap, parasını da alıp hastaneden ayrılmak zorunda kalır.

Hekimoğlu Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı! Ateş’i Hastanede Bekleyen Sürpriz Kadın Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler