Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Zola'yı Seçmediği İçin Pişman...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Zola’yı Seçmediği İçin Pişman Mı Oluyor?

Atv’nin sevilen dizisi Gençliğim Eyvah 12. yeni bölümüyle 31 Ağustos pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Arif, yaşadığı strese dayanamayıp kalp krizi geçirir. Daha sonra kendine geldiğinde herkesin kendisini ölmüş gibi davrandığını görür. Ahmet, Azra’dan ayrılmak zorunda kalır. Azra ise, araları yeni düzelen Ahmet’in kendisini neden terk ettiğine anlam veremez. Gençliğim Eyvah 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Azra, Ahmet’i değilde Zola’yı seçmediği için pişman mı oluyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Azra Zola’yı Seçmediği İçin Pişman Mı Oluyor?

Gençliğim Eyvah dizisinin 12. bölüm 2. fragmanında; Arif, gözlerini hastanede açıyor ve Hacer’e gerçek oğlunun nerede olduğunu soruyor. Hacer, Arif’in geçirdiği rahatsızlıktan dolayı böyle davrandığını zannediyor. Azra ise, Ahmet’le Çağla’yı kol kola görünce ona güvendiği için pişman oluyor. Yine teselliyi Zola’da bulan Azra, onu değilde Ahmet’i seçtiği büyük hata ettiğini düşünmeye başlıyor.

İşte Gençliğim Eyvah 12. bölüm 2. fragmanı…

GENÇLİĞİM EYVAH 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Zola ile Çavi’nin anneleri, Arif ile Zekeriya’yı tanıyıp susmaları karşılığında onlardan ellişer bin euro para isterler. İkili bu parayı nereden nasıl bulacaklarını kara kara düşünmeye başlar. Hacer ile Nuriye’nin bankada birikmiş paralarından başka paraları olmadığı için hem Arif, hem de Zekeriya, kelepir arsa ev alacaklarını söyleyip eşlerini ikna eder.

Planın geri kalanı ise, onlar parayı çekip çıktıktan sonra paraları kaptırdıklarını söylemektir. Çavi ile Zola, bankaya geç kalınca başka soyguncular Arif ile Zekeriya’nın önüne geçer. İkili adamları Zola ile Çavi zanneder. Ancak, adamlar ikiliyi alır ve bir yere götürüp ellerini kollarını bağlarlar. Taksicilik yapmaya başlayan Veysi, taksiyle babasını bıraktığı için bir aksilik olduğunu anlayıp durumu, Çavi ile Zola’ya bildirir.

Durumdan Ahmet’in de haberi olur ve hep beraber adamların elinden Arif ile Zekeriya’yı kurtarırlar. Eşlerinin tepkisinden korkan ikili durumu onlara anlatır. Ama korktukları şey olmaz. Eşleri onlara bir şey olmadığı için  mutlu olur. Azra ile Ahmet, tekrar birlikte olmaya başlar. Ahmet, Azra’yı pikniğe götürür.

Oraya yardıma ihtiyacı olan bir adama yardım eden Ahmet, onu hastaneye götürür. O adamda Çağla’nın babası çıkar. Hayatını kurtardığı için Ahmet’in Çağla’nın sevgilisi sanan adam kızını çağırıp onun doğru bir adam olduğunu ve onunla evlenirse tüm servetini onlara bırakacağını söyler. Arif, yaşadığı strese dayanamayıp kalp krizi geçirir.

Gençliğim Eyvah 12. Bölüm Fragmanı Yayında! Ahmet Azra’yı Neden Terk Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler