Ana SayfaDizilerBay Yanlış 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür'ün Ayrılmak İstemesine Anlam...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür’ün Ayrılmak İstemesine Anlam Veremiyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Bay Yanlış 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nevin, gidip Serdar’la konuşup onu Ezgi’nin doğum gününe çağırıyor. Ondan güç alan Serdar, Ezgi’ye muhteşem bir doğum günü partisi ve hediyesi hazırlıyor. Özgür de, Ezgi’ye doğum günü organizasyonu yapıyor. İkinci şubesini açacak olan Özgür, ruhsatın onaylanmadığını bunu yapanın ise Volkan olduğunu öğreniyor. Onu bulmak için gittiği mekanda Serdar’ın Ezgi’ye gerdanlık taktığını görüyor. Ezgi, gerdanlığı Serdar’a iade edip Özgür’ün yanına gidiyor. Ancak o Ezgi’den ayrılmak istediğini söylüyor. Ezgi, Özgür’ün kendisinden ayrılmak istemesine anlam veremiyor.

Cuma Dizileri 2020

Ezgi Özgür’ün Ayrılmak İstemesine Anlam Veremiyor!

Bay Yanlış 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sevim ile Nevin hanım yine birbirlerine giriyor. Sevim, oğluyla Ezgi’nin ayrılmasına çok seviniyor. Ezgi, neden Özgür’ün kendisinden ayrılmak istediğini henüz anlayamıyor. Onun kendisine olan güveninin tam olmadığını düşünmeye başlıyor. Bakalım Özgür, Ezgi’nin partiden ve hediyeden haberi olmadığını öğrenebilecek mi?

İşte Bay Yanlış 10. bölüm 1. fragmanı….

BAY YANLIŞ 9. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Sevim, Nevin hanımdan kızının bir doktor sevgilisi olduğunu öğreniyor. Durumu öğrenen Özgür, annesine bunun mümkün olmadığının üstüne basıyor. Ama Sevim ile Fitnat, Ezgi’yi sevgilisiyle basmanın planlarını kuruyor. Nevin, Serdar’ın yanına gidip kızının doğum gününe onu davet ediyor.

Serdar’da kız kardeşinden Ezgi’nin doğum günü için muhteşem bir parti organize etmesini istiyor. Ezgi’ye muhteşem bir gerdanlık hediye alıp hazırlıyor. Öte yandan Ezgi ile Özgür, aileleri görmeden birlikte olmaya devam ediyor. Özgür, Ezgi’nin doğum gününü öğrenip ona bir hediye ve çok romantik bir organizasyon hazırlıyor.

Ezgi, aile arasında bir parti olacağını düşünüp arkadaşlarının kendisini çağırdığı mekana gidiyor. Neye uğradığını anlayamadan Serdar. gerdanlığı çıkarıp Ezgi’nin boynuna takıyor. Öte yandan Özgür, ikinci iş yerinin ruhsat işinde bir aksaklık olduğunu ve bunu birinin sabote ettiğini öğreniyor. O kişinin Volkan olduğunu öğrenince de onun yanına gidiyor.

Gittiği mekanda Ezgi ile Serdar’ı görüyor. Daha sonra Serdar, Özgür’ün yanına gelip esas oğlanın esas kızı kaptığını, onun görevini tamamladığını söylüyor. Ezgi ise, gerdanlığı Serdar’a verip orayı terk ediyor ve Özgür’ün yanına koşuyor. Özgür ise Ezgi’ye, onları gördüğünü söylemeden aralarında olanın bir hata olduğunu söyleyip ayrılmaları gerektiğini söylüyor.

 Bay Yanlış 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serdar’ın Sözleri Özgür’ün Kafasını Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler