Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 2. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 2. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye’nin 28 Ağustos Cuma günü yayınlanan son bölümünde, ödül oyunu heyecanı yaşandı. Geçen hafta olduğu gibi ödül oyununu yine erkekler kadınlara karşı yarıştı. Sayı eşitlensin diye Eray ile Barbaros oyunu balkondan izlemek zorunda kaldı. Bu haftaki ödül oyununda kadınlar erkeklere karşı düello şeklinde yarıştı. Eşleşmeler yapıldı ve şeflerin verdikleri süre ve yemeği yapmak için yarışmacılar yerlerini aldı. MasterChef 2020’nin 2. hafta ödül oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Geçen haftanın ödül oyununu kadınlar takımı kazanmıştı ve 10 bin liralık çeki almışlardı. Bu hafta yine kadınlar erkekler takımına karşı yarıştı. Ama önce yedi kadın yarışmacı erkekler takımıyla birerli olarak eşleşti. Eşleşme şöyle oldu;

1- Ayyüce ile Uğur eşleşti ve 30 dakika içinde Kazandibi yaptılar.

2- Duygu ile Emir eşleşti ve 35 dakika içinde Aşure yaptılar.

3- Ebru ile Berk eşleşti ve 20 dakika içerisinde Su Muhallebisi yaptılar.

4- Tanya ile Furkan eşleşti 35 dakika içinde Krem Karamel yaptılar.

5- Gülşah ile Sefa eşleşti ve 30 dakika içinde Kadayıflı muhallebi yaptılar.

6- Özgül ile Serhat eşleşti ve 15 dakika içinde Keşkül yaptılar.

7- Esra ile Celal eşleşti 25 dakika süre içinde Zerda yapmaları istendi.

Eşleşmelerden sonra düellolar başladı. Başa baş geçen mücadelede beşinci düelloda Sefa’nın Gülşah’tan daha iyi kadayıflı muhallebisi yapmasından sonra eşitlik sağlandı. Serhat ile Özgül’ün düellosunda başarılı olan taraf ya ödül oyununu kazanacak yada tekrar eşitlik sağlanacaktı.

ÖZGÜL SERHAT DÜELLOSUNDA NEFESLER TUTULDU!

Özgül’ün Serhat ile yaptığı düelloda adeta nefesler tutuldu. Süre bitiminde şefler tadımları yaptılar ve Özgül’ün tatlısının şekerinin biraz fazla olması eşitlik dengesini bozdu. Serhat’ın, farklı bir teknik kullanmasına rağmen şefler onun tabağını daha çok beğendi. Kazanan takım erkekler takımı oldu. Serhat’ın yaptığı Keşkül’le erkekler takımı 10 bin liralık para ödülünün sahibi oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam haftanın son dokunulmazlık oynanacak ve iki eleme adayı daha belirlenecek. Eleme potasına adını yazdıran 6 yarışmacıdan biri  pazar akşamı yapılacak eleme gecesinde MasterChef’e veda edecek.

MasterChef 2020’nin 2. MasterClass’ını Somer Şef Verdi! MasterClass’ın Birincisi Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler