Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 2. MasterClass'ını Somer Şef Verdi! MasterClass'ın Birincisi Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 2. MasterClass’ını Somer Şef Verdi! MasterClass’ın Birincisi Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2020, haftanın her günü ekrana gelmeye devam ediyor. Türikye’nin en çok izlenen yarışma programı MasterChef 27 Ağustos perşembe günü yayınlanan bölümünde ana kadroda yer alan 16 yarışmacıya sezonun ikinci MasterClass eğitimi verildi. Geçen haftaki eğitimi Mehmet şef vermişti. Bu haftaki eğitim Somer şef tarafından verildi. Yarışmacılar Somer şeften salça ve turşu yapma eğitimi aldı. Bölümün sonunda verilen yemeği en iyi yapan yarışmacı ödülün sahibi oldu. MasterClass’ın birincisi kim oldu?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020’nin 2. MasterClass’ını Somer Şef Verdi!

Yarışmanın son bölümünde yarışmacılar yeni teknikler öğrendi. Domates ve Biber salçası nasıl yapılır? En iyi turşu nasıl yapılır? Tüm bu soruların cevabı Somer şef farkıyla yarışmacılara aktarıldı, Ayrıca Somer şef yarışmacılara, geçmişten günümüze tabaklama şekillerini anlatan bir slaytla anlattı.

Yarışmacılardan birinci turda bir Domates çorbası yapmaları istendi. Şefler 16 yarışmacının yaptığı çorbaları tek tek değerlendirip en iyi çorbayı yapan 6 yarışmacıyı seçtiler.

EN İYİ DOMATES ÇORBASI YAPAN 6 YARIŞMACI!

Esra, Celal, Ayyüce, Uğur, Tanya ve Sefa oldu. Bu altı yarışmacı büyük ödül için ikinci turda büyük ödül için yarışmaya hak kazanmış oldu.

MasterClass’ın Birincisi Kim Oldu?

Somer şef, ödül oyununa kalan altı yarışmacının önüne kurduğu tezgahtaki tatlı, ekşi, tuzlu, acı ve umamiyi malzemelerinden seçim yapmalarını ve yapacakları yemekte beş ayrı lezzeti taşıyan yemek yapmalarını istedi. Yarışmacılara, tezgahtan seçtikleri ürünlerin dışında dolaptan alacakları malzemeler serbest bırakıldı.

MasterClass ödülünün sahibi olmak isteyen altı yarışmacı en iyi tabağı çıkartmak için büyük çaba sarf ettiler. Süre bittiğinde şefler altı yarışmacının tabağını değerlendirip en iyi beş lezzeti aynı tabakta bir araya getirmeyi başaran yarışmacının Ayyüce olduğuna karar verdiler. Bu haftanın eleme potasında olan Ayyüce, MasterChef 2020’nin ikinci MasterterClass’ının birincisi olarak ödülün sahibi olmanın gururunu yaşadı. Ayyüce, ödül olarak bir mutfak ekipmanının sahibi oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam ödül oyunu oynanacak. Geçen haftaki ödül oyununda kızlar, erkeklere karşı yarışmıştı. Bu haftanın formatı ise düello şeklinde olacak.

 MasterChef’te Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayı Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler