Ana SayfaDizilerGel Dese Aşk Dizisi Final Mi Yaptı?

İlgili Postlar

Gel Dese Aşk Dizisi Final Mi Yaptı?

Atv ekranında yayınlanan Gel Dese Aşk dizisi yayın hayatına 8 Mart 2020 pazar günü başlamıştı. Dizinin ilk dört bölümü yayınlandıktan sonra araya pandemi sürece girdi ve dizi çekimlerine ara vermek zorunda kaldı. Yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman kala bir çok dizinin yeni fragmanları ve haberleri geliyor. Ancak Gel Dese Aşk dizisinden bir hareket yok. Gel Dese Aşk dizisi final mi yaptı?

Erkan Petekkaya kimdir?

Şebnem Bozoklu kimdir?

Gel Dese Aşk Dizisi Final Mi Yaptı?

Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu gibi usta oyuncuların başrollerinde oynadığı Gel Dese Aşk dizisi pazar akşamları büyük bir beğeni ile izleniyordu. Ancak dizi artık ekranlarda olmayacak. Gel Dese Aşk 4. son bölümüyle sessiz sedasız final yapmış oldu. Dizinin final yapması kimine göre aldığı eleştiriler olsa da büyük bir ihtimalle asıl sebep Gel Dese Aşk dizisinin aldığı reytinglerin beklenenin altında olması.

Dizinin konusu, 20 yıldır evli olan bir çiftin aralarındaki problemin büyümesi ve artık evlilikleri çekilmez bir hal alması idi. Dizideki, Bahar karakterinin asıl amacı Murat ile birlikte olmak değil babasına yakın olmak istemesiydi. Sosyal medya evli olan bir adamın kızı ile yaşıt bir kadınla birlikte olmasını eleştirdi. Dizi devam etseydi eğer, durum hiç de göründüğü gibi olmayacaktı. Bahar, belki Murat’ın evliliğinin bitmesine yol açacaktı ama öte yandan babasından hak ettiği mirası alarak kendisini ile annesini terk ettiği için ondan intikam alacaktı.

Yani dizisinin bitmesindeki asıl neden konusu değil reytinglerinin düşük olmasıydı. Dizinin final yapmış olmasına büyük bir izleyici kitlesi çok üzüldü. Bakalım Erkan Petekkaya başka hangi projelerle ekranlara gelecek.

Gel Dese Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yasemin Murat’ın Evden Gitmesini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler