Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 75. Bölüm 5. Fragmanı...

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 75. Bölüm 5. Fragmanı Yayında!

Fox Tv’nin en çok izlenen dizisi Yasak Elma’nın 75. bölüm 5. fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde; Halit, eski gücüne kavuşup tekrar aldığı yalıda Yıldız’la beraber yaşamayı teklif eder. Yıldız ise gönlünü Kerim’e kaptırmak üzeredir. Zehra, hala tekrar zengin olduklarına inanamaz. Bir kostüm partisi düzenlenir ve Yıldız o partide Ender’in kılığına girer. Yasak Elma dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Pazartesi Dizileri 2020

Yasak Elma Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Yasak Elma dizisi 75. yeni bölümüyle 7 Eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin reytingleri her sezon daha da yükseliyor. Daha çok uzun yıllar ekranda kalması beklenen dizi yeni sezon bölümleriyle yine çok iddialı.

İşte Yasak Elma 75. bölüm 5. fragmanı….

YASAK ELMA DİZİSİNİN 74. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Halit, artık eski gücüne kavuşur. Ancak bumu herkesten saklar. Şimdiki tek amacı ise, Yıldız’ı tekrar elde edip onunla evlenmektir. Onun için bir yalan uydurup Yıldız’ın evine gider. Yıldız, Kerim’in şirkette CEO olduğunu öğrendikten sonra onu Halit’in yanında daha önceden tanımamış gibi davrandığı için çıkmazda kalıp Ender’le buluşup ona akıl danışır.

Ender, Şahika’nın Kerim’den hoşlandığını anlayıp onları buluşturacak bir yemek organize eder. Yemekte Kerim’in, Yıldız’la ilgilendiğini anlayan onu kıskanır. Halit, Erim’e çok istediği okuldan burs ayarlar. Ancak Erim, bunu babasının yaptığını bilmeden aldığı gitar hediyesiyle mutlu olur. Ama Ender, bunu Halit’in yaptığını anlar.

Yıldız’ın evinde kalmaya başlayan Halit, Yıldız’ın yemekten eve dönmesini saatlerce bekler. Halit, Zehra ile konuşup onun bir yardım almasını ister. Zehra. babasının teklifini kabul eder. Halit, kahvaltıda, Yıldız’la gündüz görüşmek istediğini söyler. Asuman durumu anlayıp, kızını bu konuda uyarır.

Şahika, bankaların Halit’in mal varlığını satışa çıkarılacağı gün yalıyı alacağından emin oraya gidip, orada düzenleme yapmaya başlar. Ancak Yıldız’ı karşısında görünce şok olur. Üstüne birde Halit, merdivenlerden inip kendi evini tekrar satın aldığını söyleyince donup kalır. Bu arada Kerim’in, Argun Holdingin kasasını boşaltmaya hazırlanan büyük bir hızsız olduğu anlaşılır.

Yasak Elma 75. Bölüm 4. Fragmanı Yayında! Yıldız Halit’in Evlenme Teklifini Kabul Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler