Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serkan Eda'nın Kalbini Fena...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serkan Eda’nın Kalbini Fena Kırıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sen Çal Kapımı 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doğum günü kutlamayı sevmeyen Serkan, Eda’dan bir hediye bekliyor. Eda, hediyesini sürprizini ayarlıyor ama o gün Selin’le Serkan’ın görüşmesini sağlıyor. Büyük bir proje alan Serkan, patent işlemleri için Eda’yı görevlendiriyor. Kaan, Melek’le yakınlık kurup evine gidiyor. Orada gördüğü dosyanın fotoğraflarını çekip Serkan’ın projesini çalıyor. Serkan, Kaan’a o dosyayı Eda’nın verdiğini düşünüyor ve Eda’nın kalbini fena kırıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Serkan Eda’nın Kalbini Fena Kırıyor!

Sen Çal Kapımı 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin 7. bölümünde; Serkan, Selin sayesinde yabancı bir şirketle anlaşma yapıyor. Kendi tasarımı olan iki tonluk avizenin patent işlemlerinin başlanması gerekiyor. Eda’da, o işleme kendisinin yapabileceğini söyleyip bir kopyası daha olmayan dosyayı alıp arkadaşıyla birlikte patent işlemlerini bitiriyor.

SEN ÇAL KAPIMI 7. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Serkan, o anlaşmada Selin’in payının büyük olduğu için ona bir çiçek göndermek istiyor. Eda, o işi de halledeceğini söyleyip içine Serkan’ın ağzından iyi hayatında olduğu notu düşüyor. Patent işlemlerini bitiren Eda, duş almak için eve gidiyor. Dosyayı da vestiyerin üzerine bırakıyor. O sırada Kaan ile Melek eve geliyor. Kaan dosyayı görür görmez gizlice resimlerini çekiyor.

Eda, Serkan’a aşık olmaya başladığını anlayıp ondan uzaklaşmaya çalışıyor. Serkan, Eda’nın kendisinden uzak durmaya çalıştığını anlıyor. Ancak bir anlam veremiyor. Hiç doğum günü kutlamayı sevmeyen Serkan, Eda’dan doğum günü sürprizi beklentisine giriyor. Serkan, Selin ile görüşüp Ferit’i şirkette istemediğini onun Kaan’la ortak çalıştığını, ya onu şirketten göndermesini veya hisselerini kendisine satmasını teklif ediyor.

Eda, Serkan’a küçük bir bakkal pastası alıp doğum günü kutluyor. Serkan, Eda’nın kendisine aldığı dünya maketini çok beğeniyor. Eda ile Serkan, şirket toplantısı için eve gidiyor. Orada Engin’i Kaan arıyor ve iki tonluk avizeyi ürettiklerini söylüyor. Bunu duyan Serkan, Eda’ya ateş püskürüyor. Onu o dosyayı Kaan’a vermekle suçluyor. Eda’da, uğradığı haksızlığa çok üzülüp arkasını dönüp gidiyor. Serkan’da gitmesine izin veriyor.

Sen Çal Kapımı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selin’in Kararı Kimden Yana Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler