Ana SayfaDizilerMasterChef'te Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef’te Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayı Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen yarışma programı MasterChef 2020’nin ikinci hafta ikinci dokunulmazlık gecesinde heyecan hayli yüksekti. Şefler takımlara narenciye verip onları kullanarak 5 adet tabak çıkartmalarını istedi. Her iki takımda başlangıç yemeğinden, ara sıcak ve tatlısına kadar bir menü hazırlayıp şeflerin beğenisine sundular. MasterChef’te haftanın 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayı kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in son bölümünde, takımlar ikinci dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldılar. Önlerindeki kutulardan çeşit çeşit narenciye çıktı. Şefler, takımlardan o narenciyeleri kullanarak 5 adet tabak çıkartmalarını istedi. Ara sıcak olarak Esra’nın yaptığı çarşaf böreği çok beğenildi. Furkan’ın tatlısı da Duygu’nun tatlısından daha başarılı oldu. Tek tek yemekleri değerlendiren şefler Kırmızı takımın yemeklerini daha çok beğendiler ve haftanın ikinci dokunulmazlığını alan yine Kırmızı takım oldu.

MAVİ TAKIM HAFTANIN İKİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU DA KAYBETTİ!

Uğur, haftanın ilk kaptanlık oyununu kazandıktan sonra strateji yaparak Özgül’ü karşı takımın kaptanı yapmıştı. Ama Uğur’un yaptığı strateji tutmadı ve haftanın her iki dokunulmazlığını da Kırmızı takıma kaptırdı. Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım zaten iki yarışmacısı eleme potasında olduğu için 6 yarışmacı olarak bireysel dokunulmazlık için yarıştı.

Bireysel dokunulmazlık oyununda Mehmet şefin imza yemeği olan Rozbif yapılması istendi. Altı yarışmacı Mehmet şefin yemeğine en yakın yemeği yapabilmek için var güçleriyle yarıştılar. Yarışmacılar arasında en iyi yemeği yapan ise Duygu oldu. Böylelikle Duygu, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

3. Ve 4. Eleme Adayı Kimler Oldu?

Duygu, eleme adayı olarak takım kaptanı Uğur’u gösterdi. Böylelikle haftanın 3. eleme adayı Uğur olmuş oldu. Haftanın 4. eleme adayını belirlemek üzene yarışmacılar oylarını kullandı. En çok oyu alan yarışmacı ise Gülşah oldu. Gülşah, eleme potasına düştüğü için üzülmediğini nasıl olsa o potadan çıkacağını söyledi.

MASTERCHEF 2020 2. HAFTA ELEME ADAYLARI!

1- Emir

2-Ayyüce

3-Uğur

4-Gülşah

Cumartesi günü yapılacak 3. dokunulmazlık oyunundan sonra iki eleme adayı daha belirlenecek ve pazar akşamı yapılacak eleme gecesinde bir yarışmacı daha MasterChef’e veda edecek.

MasterChef 2020 Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takim Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler