Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 9. Bölüm 1. Fragmanı...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Kanal D’nin sevilen dizisi Çatı Katı Aşk 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sevda, Ateş ile Yasemin’in sahte evlilik cüzdanını bulup, durumu aileye söylemekle Yasemin’i tehdit ediyor. Gürültüyü duyan Demir, kapıyı tekmeleyince Sevda kafasından yaralanıp dili tutuluyor. Sevda’nın tekrar konuşmaması için evlilik olayını bilen dörtlü elinden geleni yapıyor. Agah ise, yine yapıyor yapacağını ve oğluyla Ayşen’in fotoğrafını aileye gönderiyor. Çatı Katı Aşk dizisinin yayın günü değişti. Dizi artık hangi günler ekrana gelecek?

Perşembe Dizileri 2020

Çatı Katı Aşk Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Çatı Katı Aşk dizisi, yaz dizisi olarak başladı. Ancak yeni sezonda olup olmayacağı henüz belli değil. Ama dizinin yayın günü perşembe gününden cumartesi gününe alında. Çatı Katı Aşk dizisi, bundan sonra cumartesi günleri ekrana gelecek.

Dizinin 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Çatı Katı Aşk dizisinin 9. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Dizi yeni bölümüyle 5 eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ayşen, fotoğrafları ailesi gördükten sonra çok utanıyor. Bir köşede ağlayan Ayşen’e Ateş destek oluyor. Bu oyunu da babasının yaptığını anlayan Ateş bakalım ne yapacak?

İşte Çatı Katı Aşk 9. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/ma11Vunwz3E

ÇATI KATI AŞK 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sevda, bulduğu evlilik cüzdanının sahte olduğunu anlayıp Yasemin’i tehdit ediyor. Yasemin ise, onu çatı katında kıstırıp onun elinden cüzdanı almak için Sevda’yla kavga ediyor. Onların gürültülerini duyan ev halkı Yasemin ile Ateş’in kavga ettiğini düşünüyor. Ama durumu bilen Demir, onlardan önce davranıp kapıya tekme atıyor.

Kapının arkasında olan Sevda kafasına aldığı darbeyle yere yığılıyor. Tıp okuyan Ateş, Sevda’nın ilk müdahalesini yapıyor ve beyin sarsıntısı geçirmediğinden emin olmak için onu uyanık tutmaları gerektiğini söylüyor. Nöbetleşe, Demir ve Ateş Sevda’nın başında duruyor. Sevda, ilk fırsatta kaçıp Yasemin ile Ateş’in gerçekten evli olmadığını anlatmaya çalışıyor.

Ancak dili tutulduğu için kimse bir şey anlamıyor. Yazmaya çalıştığında korkan dörtlü anlıyor ki Sevda yazma yeteneğini de kaybetmiştir.  Sevda’nın gerçekleri anlatmasından korkulurken asıl darbe Asaf’tan geliyor. Asaf, Ayşen ile Ateş’in öpüşürken çekilen veya montaj edilmiş fotoğrafını aileye gönderiyor.

Çatı Katı Aşk 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eğlenceli Günün Sonu Kötü Bitiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler