Ana SayfaDizilerMasterChef'te Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı! 3. Ve 4. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef’te Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı! 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programlarından MasterChef Türkiye son bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Kazanan takım bireysel dokunulmazlık için yarıştı. MasterChef 2020’nin 3. hafta haftanın 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef Türkiye 2020’nin 2 Eylül Çarşamba günü ekrana gelen bölümünde, takımlar çekişmeli bir dokunulmazlık oyunu oynadı. Yarışma öncesinde Celal, karşı takımdan eleme potasına düşen Duygu’nun da takımlarını destek verdiğini söyledi. Uzun tartışmalar sonunda Duygu’nun talihsiz cümlesini kızgınlıkla söylediği anlaşıldı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Şefler takımlardan, Çölyak hastalarının yiyebileceği gulütensiz bir menü hazırlamalarını istedi. Verilen 5 dakikalık süre içinde yemekler için alınan malzeme alımı serbest bırakıldı. Takımlar menüyü en iyi şekilde hazırlamak için mutfakta ter döktüler. Verilen sürenin sonunda şefler, takımların yemeklerini tek tek değerlendirdi. Tadım sonrasında şefler en çok Kırmızı takımın yemeklerini beğendi. Kırmızı takım haftanın 2. dokunulmazlığını kazanmış oldu.

Haftanın 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Mavi takım bireysel dokunulmazlık için yerlerini aldı. Somer şef, yarışmacılardan Taylant’ın en sevilen çorbası olan Tam Yum yapmalarını istedi. Yarışma sırasında Esra’nın yemeği yine değerlendirmeye alınmadı. Fark etmeden iki kez aynı kaşıkla tadım yapan Esra, bu hafta ikinci kez yemeğinin değerlendirmeye alınmamasına çok üzüldü. Verilen süre sonrasında çorbayı en iyi yapan yarışmacı Barbaros oldu, Barbaros ise ilk eleme adayı olarak yarışmaya yeni katılan Berker’in ismini verdi. Berker, haftanın 3. eleme adayı olmuş oldu.

4. eleme adayını belirlemek üzere takımlar kendi aralarında oylarını kullandı. En çok oyu alan yarışmacı ise Ebru oldu. Böylece, MasterChef 2020’nin 3. hafta eleme adaylarının ilk dört ardayı belirlenmiş oldu.

1-Duygu

2-Özgül

3-Berker

4-Ebru oldu.

Masterchef’te bu akşam MasterClass eğitimi verilecek. Eğitim sonrasında yarışmacılar ödül oyunu oynayacak ve verilen yemeği en iyi yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. Cumartesi günü iki eleme adayı daha belirlenecek ve pazar akşamı bir yarışmacı MasterChef’e veda edecek.

MasterChef 2020 3. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler