Ana SayfaDizilerYasak Elma 75. Bölüm 6. Fragmanı Yayında! Halit Yeni Hayatında Yanında Yıldız'ı...

İlgili Postlar

Yasak Elma 75. Bölüm 6. Fragmanı Yayında! Halit Yeni Hayatında Yanında Yıldız’ı da İstiyor!

Fox Tv’nin efsaneleşen dizisi Yasak Elma 75. yeni bölümüyle 7 Eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Halit, tekrar eski gücüne sahip oluyor. Zehra ise, yeni hayatına alışmakta zorluk çekiyor. Şahika, yeni planların peşine düşüyor. Yasak Elma 75. bölüm 6. fragmanı yayınlandı. Halit, yeni düzenini kuruyor ve yeni hayatında yanında Yıldız’ı da istiyor. Bakalım Yıldız’ın kararı ne olacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Halit Yeni Hayatında Yanında Yıldız’ı da İstiyor!

Yasak Elma 75. bölüm 6. fragmanında; Halit, şirkette yeni bir düzen kuruyor. Şahika’yla şirkette eşit haklara sahip olan Halit, sağ kolu olarak Ender’i yanına alıyor. Bu duruma bozulan Şahika, Ender’in canını yakmak için Yiğit’i zehirliyor. Kerim ise, şirketin Ceosu olarak işine devam ediyor. Halit, Yıldız’a o yalıyı sadece kendi ve çocukları için almadığını onun içinde aldığını söyleyip Yıldız’a evlenme teklifi ediyor.

İşte Yasak Elma 75. bölüm 6. fragmanı….

 

YASAK ELMA DİZİSİNİN 74. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Halit, artık eski gücüne kavuşur. Ancak bumu herkesten saklar. Şimdiki tek amacı ise, Yıldız’ı tekrar elde edip onunla evlenmektir. Onun için bir yalan uydurup Yıldız’ın evine gider. Yıldız, Kerim’in şirkette CEO olduğunu öğrendikten sonra onu Halit’in yanında daha önceden tanımamış gibi davrandığı için çıkmazda kalıp Ender’le buluşup ona akıl danışır.

Ender, Şahika’nın Kerim’den hoşlandığını anlayıp onları buluşturacak bir yemek organize eder. Yemekte Kerim’in, Yıldız’la ilgilendiğini anlayan onu kıskanır. Halit, Erim’e çok istediği okuldan burs ayarlar. Ancak Erim, bunu babasının yaptığını bilmeden aldığı gitar hediyesiyle mutlu olur. Ama Ender, bunu Halit’in yaptığını anlar.

Yıldız’ın evinde kalmaya başlayan Halit, Yıldız’ın yemekten eve dönmesini saatlerce bekler. Halit, Zehra ile konuşup onun bir yardım almasını ister. Zehra. babasının teklifini kabul eder. Halit, kahvaltıda, Yıldız’la gündüz görüşmek istediğini söyler. Asuman durumu anlayıp, kızını bu konuda uyarır.

Şahika, bankaların Halit’in mal varlığını satışa çıkarılacağı gün yalıyı alacağından emin oraya gidip, orada düzenleme yapmaya başlar. Ancak Yıldız’ı karşısında görünce şok olur. Üstüne birde Halit, merdivenlerden inip kendi evini tekrar satın aldığını söyleyince donup kalır. Bu arada Kerim’in, Argun Holdingin kasasını boşaltmaya hazırlanan büyük bir hızsız olduğu anlaşılır.

Yasak Elma Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 75. Bölüm 5. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler