Ana SayfaDizilerHekimoğlu 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Ateş'i Tekrar Hayata Döndürebilecek Mi?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’i Tekrar Hayata Döndürebilecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep’in işten istifa etmesiyle yerine yeni bir doktor aranıyor. Ama Ateş, iş görüşmesine gelen doktorların hiç birini kabul etmiyor ve Zeynep’le konuşmaya gidiyor. Zeynep, onunla bir akşam yemeği randevu karşılığında teklifini kabul ediyor. İkilinin görüşmesi pek Zeynep’in düşündüğü gibi geçmiyor. Hekimoğlu 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş, fenalaşıp yoğun bakıma alınıyor. İpek, kalbi duran Ateş’i tekrar hayata döndürebilecek mi?

Salı Dizileri 2020

İpek Ateş’i Tekrar Hayata Döndürebilecek Mi?

Hekimoğlu dizisinin 16. bölüm 1. bölüm fragmanında; Ateş’nin eski eşi, yeni kocasını tedavi etmesi için ondan yardım istiyor. Bacak ağrıları artan Ateş’in teşhisini Zeynep koyuyor. Kas ölümü gerçekleşen Ateş yoğun bakıma alınıyor ve kalbi duruyor. Orada olan İpek ise, Ateş’e ilk müdahaleyi yapıyor. Bakalım Ateş, hayata tutunabilecek mi?

İşte Hekimoğlu 16. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/5B1tuCyQ5AM

HEKİMOĞLU 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep’in işten istifa etmesinden sonra İpek, onun yerine yeni bir doktor aramaya başlıyor. Ateş ise, onun bu kararı vermesinde kendisinin payı olduğu için onunla görüşmeye gidiyor. Zeynep, yeni bir işe başlayacağını ve kesinlikle o hastaneye dönmeyeceğini söylüyor. Ateş’in kararlılığını görünce de zaten ona karşı hisleri olan Zeynep, onunla çıkacağı baş başa bir yemek karşılığında hastaneye geri dönebileceğini söylüyor.

Hastaneye gelen hastaya komalık olmasının nedeninin ona verilen öksürük şurubunun olduğu anlaşılıyor. Ateş, hastaya verilen ilaç kutusunun içindeki ilaçların birileri tarafından değiştirildiğini anlıyor. Hastanın ilacını nişanlısı mı değiştir di? Öte yandan Zeynep işe başlıyor. Akşamda Ateş’le yemeğe çıkıyor. Ateş ona, kendisini aslında sevmediğini acıdığı için birlikte olmak istediğini yüzüne vuruyor.

Zeynep’in onca zaman beklediği yemek pekte beklediği gibi geçmiyor. Ertesi gün, Zeynep’in yüzünü gören mesai arkadaşları onun hayal kırıklığına uğradığını anlıyor. İpek ise, olanları geriden izleyip Ateş ile Zeynep arasında neler olabileceğini merak ediyor. Belki Zeynep’in Ateş’e iyi gelebileceğin bile düşünüyor.

Hekimoğlu Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Sezon 2. Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler