Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 3. Sezon İlk Fragmanı Yayında! Yılmaz Adnan'ın Oğlu Olduğunu...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 3. Sezon İlk Fragmanı Yayında! Yılmaz Adnan’ın Oğlu Olduğunu Öğreniyor Mu?

Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova, yeni sezon bölümleriyle izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezon afiş fotoğraflarının yayınlanmasından sonra, dizinin yeni sezonu hakkında pek çok ipucu da öğrenilmiş oldu. Dizinin son bölümünde, Müjgan, Züleyha’ya büyük bir tuzak kurmuş ve ona silah çekmişti. Afiş fotoğrafından, Züleyha’nın ölmediği anlaşılıyor. Bir Zamanlar Çukurova 3. sezon ilk fragmanı yayınlandı. Yılmaz, Adnan’ın oğlu olduğunu öğreniyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Yılmaz Adnan’ın Oğlu Olduğunu Öğreniyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova dizinin büyük bir merakla beklenen 3. sezon ilk fragmanı yayınlandı. Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin fragmanında; Züleyha, Yılmaz’a Adnan’ın oğlu olduğunu söylüyor. Bunu öğrenen Yılmaz, Züleyha’ya büyük öfke duyuyor. Demir’in, Adnan’ı teslim ettiği Sevda ise, ailenin büyük bir düşmanı çıkıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 3. sezon ilk fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1300845594454487040

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 63. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU!

Behice, hastanede tam Züleyha’yı zehirleyeceği sırada o gözlerini açar. Züleyha’nın çığlıklarından tedirgin olan Behice hemen oradan uzaklaşır. Hünkar, Züleyha’yı alıp çiftliğe getirir. Züleyha, çocuklarını görmek için heyecanla içeri girer ancak onları bulamaz. Demir, Züleyha’ya çocuklarını ona göstermeyeceğini, onu affetmediğini ve orada artık hizmetçi olarak kalacağını söyler. Müjgan, olanları duyup halasının Züleyha’yı öldürmeye çalıştığını ima eder. Behice de, Müjgan’ın öyle düşünmesine içerlediğini söyleyip evi terk etmeye çalışır. Müjgan, halasından özür dileyip onun gitmesine engel olur.

Züleyha, Behice’nin kendisini öldürmeye çalıştığını Hünkar’a söyler. Hünkar, zaten Behice’nin geçmişi ile alakalı bilgi toplamaya başlamıştı. Bu olaydan sonra adamına araştırmasını hızlandırmasını söyler. Demir, yağ fabrikasındaki hisselerine bir müşteri çıkar. Tam onunla pazarlık yapmışken adam, Ankara’dan gelen adamlar tarafından ağır yaralanır. Ankaralılar adamın yerine Demir’in hisselerine kendileri talip olur.

Demir, hisselerini onlara satmaya karar verir. Fekeli, Demir’i o adamların Çukurova’da başka bir amaçlarını olduğunu söyleyip onu caydırmaya çalışır. Demir ise, Fekeli’nin sözlerine itibar etmez. Fekeli, Hünkar ile konuşup oğluna bu satışı yapmasına engel olmasını ister. Demir tam imza atacağı sırada Hünkar, yanına topladığı Çukurovalılarla gelip satışa engel olur. Adamların asıl başı ise Demir ile Hünkar’ın ölüm emrini verir.

Behice, bir kez daha Müjgan tarafından kovulunca Yılmaz’a Züleyha’nın ağzından Adnan’ın onun çocuğu olduğunu itiraf eden bir mektup yazdırır. Müjgan’ın o mektubu okumasını sağlayıp, onu Züleyha’yı öldürmesi konusunda doldurur. Birisi gelip Züleyha’ya Yılmaz’ın onu eğri ağacın altında beklediğini söyler. Oda oraya gider. Müjgan, silahını çekip Züleyha’nın üzerine doğrultur.

 Bir Zamanlar Çukurova 3. Sezon Afiş Fotoğrafı Yayınlandı! Afiş Fotoğrafı Bazı İpuçlarını Ele Verdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler