Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 3. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları...

İlgili Postlar

MasterChef 2020 3. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in 3. sezonuyla ekrana gelen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020, yeni bölümünde dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Takımlar, dokunulmazlığı alabilmek için Meksika mutfağından yemekler yaptı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu alan takım belli oldu. MasterChef 2020 3. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayları kimler oldu?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020 3. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Mavi ve Kırmızı takım dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldı. Şefler takımlardan Meksika yemekleri yapmalarını istedi ve menüyü sundular. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda belirlenen menü açıklandı.

1- Tortilla Çorbası

2- Sucuklu Karides Taco

3- Tamale

4- Etli Fasülyeli Enchilada

5- Börülceli Mole (domates alçalı sos eşliğinde)

6- Arroz Con Leche

7-Guacamole Sos

Şefler, mavi ve kırmızı takıma bu menüyü yapmaları için 40 dakika verdi. Mavi takıma, avantaj oyununu kazandığı için artı beş dakika daha verildi. Verilen süre bittiğinde sıra tadımlara geçti. Mavi takım yaptığı yemeklerle 4’e 2 galip oldu. Her oyunda tatlıdan tam puan alan Furkan’ın tatlısı bu oyunda puan almadı. Böylece, MasterChef 2020’nin 3. hafta ilk dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazanmış oldu. Kırmızı takım ise bireysel oyun için mutfaktaki yerlerini aldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan İncik yemeği yapmalarını istedi. Kırmızı takım yarışmacılarından en iyi İncik yemeğini yapan dört yarışmacı arasından en başarılı tabağı yapan Eray oldu. Böylelikle Eray, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu ve bir eleme adayı belirleme hakkına da sahip oldu.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Kırmızı takımdan bireysel dokunulmazlığı alan Eray, ilk eleme adayı olarak Özgül’ü gösterdi. İkinci eleme adayını belirlemek üzere takım kendi arasında oylama yaptı. En fazla oyu alan yarışmacı yine Eray’ın kullandığı son oyla belirlendi ve haftanın ikinci eleme adayı Duygu oldu.

MasterChef 2020’nin 3. hafta ilk iki eleme adayı, Özgül ve Duygu oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM NELER OLACAK?

MasterChef 2020’nin bu akşamki bölümünde takımlar haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışacak. Çölyak hastaları için yapılacak menüyü bakalım hangi takım daha iyi yapacak?

 MasterChef 2020 3. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyunu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler