Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 3. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyunu Hangi Kaptan...

İlgili Postlar

MasterChef 2020 3. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyunu Hangi Kaptan Kazandı?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef 2020 2. haftasını da geride bıraktı. Yarışmanın son bölümünde Berk elenmişti. MasterChef’e yedeklerden Berker dahil oldu. Haftanın ilk kaptanlık oyunu oynandı. MasterChef 2020 3. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Kaptanlar ve takımlar belli olduktan sonra her iki takımın kaptanı düello oyunuyla karşı karşıya geldi. Avantaj oyununu hangi kaptan kazandı? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020 3. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2020’nin 3. haftasının ilk gününde yarışmacılar kaptanlık oyunu için mücadele verdi. Şefler, kaptanlık oyununda yarışmacılara dondurma verdi ve ana ürün olarak dondurmayı kullanarak bir yemek yapmalarını istedi. Verilen süre içinde bütün yarışmacılar yemeklerini tamamladı. Ancak üç yarışmacının tabağı diskalifiye oldu.

TAKIM OYUNUNDA DİSKALİFİYE ŞOKU!

Esra ile Ayyüce, verilen süre içinde yemeklerini bitirip dolaba koydular. Yarışmanın kurallarına göre yemek bittikten sonra şefler tabakları masada görecekti ve daha sonra yarışmacılar isterlerse dolaba koyabilecekti. Ancak, Ayyüce ile Esra’nın kuralları ihlal ettikleri için yemekleri değerlendirmeye alınmadı. Bir diğer kural ihlali de Barbaros’tan geldi. Barbaros, yaptığı yemeği arkadaşlarına tattırdı. Bunu da fark eden şefler Barbaros’un tabağını da değerlendirmeye almadılar.

Dondurmayı kullanarak yapılan yemekler arasında en iyi olan Celal’in tabağı oldu. Celal, yemeği en iyi yaparak mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı.

MAVİ TAKIM KAPTANI CELAL OLDU!

Celal, karşı takı kaptanı olarak Eray’ı seçti. Takımlar kuruldu.

Mavi Takım  Celal, Barbaros, Esra, Serhat, Tanya, Berker, Sefe ve Ebru oldu.

Kırmızı Takım; Eray, Furkan, Emir, Uğur, Ayyüce, Özgül, Duygu ve Gülşah oldu.

Avantaj Oyunu Hangi Kaptan Kazandı?

Takımlar kurulduktan sonra Celal ile Eray, avantaj oyunu için karşı karşıya geldi. Şefler takımlarına ekstra beş dakika kazandıracak oyun için kaptanlara 20 dakika süre içinde yapabildikleri kadar güzel poşe yumurta yapmalarını istedi.

Süre bittiğinde Celal ile Eray 26’şar poşe yumurta yaparak berabere kaldılar. Ancak şefler yumurtaları istedikleri gibi olanları seçti ve Celal’in 20 yumurtası kıvamında olduğu belirledi. Eray ise, 17 tane kıvamında yumurta yapabildi. Kaptanlar düellosunu kazanan Celal oldu ve takımına dokunulmazlık oyunlarında beş dakikalık avantaj sağlamış oldu.

MasterChef 2020’nin 2. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler