Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif Ahmet'i Evlatlıktan Ret Ediyor!

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif Ahmet’i Evlatlıktan Ret Ediyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Gençliğim Eyvah 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kalp krizi geçiren Arif hastaneye kaldırılıyor. Arif, kendisine gelince ilaçların etkisiyle Bodrum’da Zekeriya’yla yaptıklarını bir bir anlatmaya başlıyor. Zola ile Çavi, ona engel olmaya çalışıyor. Onların konuşmalarını duyan Ahmet, Zola’nın kardeşi olduğunu anlıyor. Babasının ve Zekeriya’nın onca şeyi para bulmak için yaptıklarını öğreniyor. Ailesinin dağılmaması için Ahmet, Çağla’nın teklifini kabul ediyor. Gençliğim Eyvah 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Arif, Ahmet’i evlatlıktan ret ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Arif Ahmet’i Evlatlıktan Ret Ediyor!

Gençliğim Eyvah 13. bölüm 1. fragmanında; İtalya’dan gelen mafya Zola ile Çavi’yi buluyor. Arif ile Zekeriya, oğullarını o adamların ellerinden kurtarmak için harekete geçiyor. Ahmet’in, tam Azra’yı istemeye gidecekleri gün bırakıp gitmesine aile bir anlam veremiyor. Arif, son anda Azra’yı yüz üstü bırakan Ahmet’e kahrediyor. Ahmet ise, anahtarları bırakıp evi terk ediyor.

İşte Gençliğim Eyvah 13. bölüm 1. fragmanı….

GENÇLİĞİM EYVAH 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kalbinden rahatsızlanan Arif, hastaneye kaldırılıyor. İlaçların etkisiyle Hacer’e, İtalyan kadınlarla Bodrum’da tanıştıklarını sabaha kadar eğlendiklerini anlatmaya başlıyor. Zola, durumu görüp Zekeriya’ya haber veriyor. O diğerlerini oyalarken Zola ile Çavi, Arif’i terasa çıkartıp kendisine getiriyor. Onların konuşmalarını duyan Ahmet, Zola’nın kardeşi olduğunu anlıyor.

Zola ile Çavi’yi sıkıştırınca, babalarının annelerinin susmaları karşılığında para istediğini öğreniyor. Arif, hastaneden çıktıktan sonra Zola ile Çavi’nin anneleri, Arif ile Zekeriya’ya istedikleri parayı bulmaları için tam 24 saat süre veriyor. Bu parayı bulamayacaklarını bilen ikili eşlerine birer mektup yazıp evi terk ediyor.

Ancak yolda Zola ile Çavi’nin annelerini taksiye binip giderken görüyorlar. Onların para istemeden ülkeyi terk ettiğini öğrenen Arif ile Zekeriya, eşleri görmeden eve dönüp mektupları alıyor. Aile Ahmet’e Azra’yı istemek için hazırlanıyor ancak Ahmet birden ortadan kayboluyor.

Ahmet, Çağla’dan 100 bin euro alarak onun ailesine sahte damak olmayı kabul ediyor. O aldığı parayı da kadınlara vererek ülkeyi terk etmelerini ve kendisinin o parayı verdiğinden kimsenin haberi olmamasını istiyor. Azra, bir kez daha Ahmet tarafından terk edildiği için kahroluyor. Zola’yı düşünmediği için de pişman oluyor.

Gençliğim Eyvah 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Zola’yı Seçmediği İçin Pişman Mı Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler