Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 2. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 2. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2020’nin 30 Ağustos pazar günü yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasına kalan 6 yarışmacı büyük aşamalardan geçip geldikleri yarışmada kalabilmek için ter döktüler. İlk oyunda en başarılı üç yarışmacı belirlendi ve elenmekten kurtuldu. Diğer üç yarışmacı ise, ikinci final turu için yaratıcılıklarını kullandıkları yemekler hazırladılar. Yarışmaya veda eden yarışmacı belli oldu. MasterChef 2020’nin 2. hafta elenen yarışmacısı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

ELEME OYUNUNDA NELER OLDU?

Bu haftanın eleme potasında olan yarışmacıların hepsi Mavi takım yarışmacıları oldu. Takım kaptanı Uğur’da potaya düşmüştü. Eleme potasında yer alan Emir, Ayyüce, Uğur, Gülşah, Berk ve Duygu oyun için yerlerini aldı. Şefler, eleme adaylarını oyunda yapacakları yemekleri serbest bıraktılar. Yarışmacılar, bir gün öncesinden yapacakları yemekleri ayarlayıp alışverişlerini 5 dakika süre içinde yapıp yemeklerine başladı.

Verilen süre içerisinde yemeklerini tamamlayan eleme adaylarının yaratıcılıklarını kullanıp risk aldıkları yemekler tek tek değerlendirildi. Altı eleme adayı arasından en beğenilen yemek Ayyüce’nin oldu. İkinci olarak Emir’in yemeği beğenildi. Duygu ise üçüncü olarak yarışmada kalmayı başardı.

Geriye kalan Gülşah, Berk ve Uğur, ikinci eleme oyunu için yerlerini aldılar.

MasterChef 2. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Eleme oyununun ikincisinde Somer şef, üç eleme adayından Perde pilavı yapmalarını istedi. Dakikalarla yarışan yarışmacılar MasterChef’te kalabilmek için var güçleriyle yarıştı. Gülşah ile Berk, Perde pilavı yaparken aksilikler yaşadı ve tabakları istenilen gibi olmadı. Şefler üç eleme adayının pilavlarını tek tek tadıp en iyi yemeği yapanın Uğur olduğunu açıkladılar.

Uğur, en az bir hafta daha MasterChef’te kalmayı garantilemiş oldu. Geriye Gülşah ile Berk kaldı. Gülşah’ın tabağı Berk’in tabağından daha iyi olduğu için elenmedi. Elenen yarışmacı ise 20 yaşındaki Berk oldu.

Arkadaşları Berk’i gözyaşları içinde uğurladı. Gülşah, Berk’in adını yazdığı için Eray’ı suçladı. Berk ise, kimseye dargın veya kırgın olmadığını MasterChef’te bulunduğu süre içinde çok şey öğrendiğini söyleyip şeflere bir kez daha teşekkür etti. Mehmet şef ise, Berk ve ailesine bir yemek sözü verdi

MasterChef’te 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler