Ana SayfaDizilerMasterChef'te 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları...

İlgili Postlar

MasterChef’te 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’nin 2. hafta 3. dokunulmazlık oyunu, büyük taarruzun başladığı ve bittiği Afyonkarahikar’da gerçekleştirildi. Şefler ve yarışmacılar duygusal anlar yaşadı. Takımlar Afyonkarahisar’ın en güzel yemeklerinden oluşan bir menü hazırladı ve şehrin önde gelenlerinin bulunduğu konukların beğenisine sundular. MasterChef’te 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı. Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu. Detaylar haberimizde…

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2020’nin 29 Ağustos cumartesi günü yayınlanan bölümünde, ekip Afyonkarahisar’a gitti. Orada gerçekleştirilen dokunulmazlık oyununda oldukça duygusal anlar yaşandı. Dokunulmazlık oyununun menüsünde yöresel yemekler vardı. Mavi ve Kırmızı takım menüyü eksiksiz hazırlayıp konukların beğenisine sundular.

HAFTANIN 3. DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN MENÜSÜ!

Afyon’da Kocatepe Başkomutan Tarihi Milli Parkında yapılan dokunulmazlık oyununda şefler takımlardan,

Tandır çorbası
Illıbada sarması ( başlangıç )
Haşhaşlı bükme ( ara sıcak )
Afyon Kebabı ( Ana yemek )
Vişneli ekmek tatlısından oluşan menüyü yapmalarını istedi.

Her iki takımda var güçleriyle yemekleri eksiksiz yapmak için mücadele verdiler. Kırmızı takımdan Esra, o yöreye ait yemeklere hakim olduğu için zorlanmadı. Mavi takımdan Eray’ın yaptığı Vişneli ekmek tatlısı olması gerektiği olmadı. Menü hazırlanıp konukların beğenisine sunulup oylama gerçekleşti.

Stüdyoda oy sonuçları açıklandı. Neredeyse tüm yemeklerde Kırmızı takım Mavi takıma, açık ara fark attı. MasterChef 2020’nin 2. hafta 3. dokunulmazlık oyunu kazanan takım Kırmızı takım oldu.

Tatlıda Furkan’ın yaptığı Vişneli ekmek tatlısı 12’de 12 oy aldı. Büyük bir oy farkıyla dokunulmazlığı alan Kırmızı takımı tebrik etti. Böylece mavi takım 3 dokunulmazlık oyununu da kaybetmiş oldu.

5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef’te 3. dokunulmazlığı da Kırmızı  takım alınca zaten dört yarışmacısı potada olan Mavi takımdan potada olmayan dört yarışmacı bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Eray, Esra, Berk ve Duygu’dan oluşan oyunda şefler yarışmacılara kuzu beyin verdi ve ondan bir yaratıcılık yemeği yapmalarını istedi.

Kuzu beyini kullanarak en iyi yemeği yapan ise Eray oldu ve dokunulmazlığı almaya hak kazandı. Eray, eleme adayı olarak Berk’i gösterdi. Takım aralarında yaptığı oylamada sadece Esra ile Duygu’ya oy vermek durumunda kaldılar. En çok oyu alan Duygu, haftanın 6. eleme adayı oldu.

HAFTANIN ELEME POTASINDA OLAN ADAYLAR!

Ayyüce, Emir, Uğur, Gülşah, Berk ve Duygu oldu. Bu 6 yarışmacıdan biri bu akşam yapılacak eleme gecesinde MasterChef’e veda edecek.

MasterChef 2020’nin 2. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler