Ana SayfaDizilerSefirin Kızı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sefirin Kızı, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı dizisinin 18. yeni bölümünde; Nare, Menekşe ile aynı çatı altında yaşamak zorunda kalıyor. Bu durumdan hoşnut olmayan Gediz ile Sancar birbirlerine giriyor. Sancar, Nare’ye aşkını itiraf ediyor. Sadıç olan Sancar ile Gediz için bundan sonra hasımlık dönemi başlıyor. Sefirin Kızı dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Pazartesi Dizileri 2020

Sefirin Kızı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Sefirin Kızı dizisi 7 Eylül Pazartesi günü 18. bölümüyle ekrana gelecek. Gediz’in Nare’ye aşkını itiraf ettiği, Sancar’ın çaresizlik içinde kaldığı bölümde, iki kadim dost Gediz ile Sancar, Sadıçlıklarına son veriyor ve bundan sonra hasım olmaya karar veriyor.

İşte Sefirin Kızı 18. bölüm fragmanı….

SEFİRİN KIZI 17. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Menekşe, Yahya’yı Dudu ile ilişkisini Elvan’a söylemekle tehdit eder. Yahya, mecburen Menekşe ne diyorsa Sancar ve Nare’ye onu söyler. Gediz’in evine gelen Melek, ona olanları anlatır. Kaza yaptıktan sonra birilerinin konuştuğunu ama anlamadığını ona söyler. Ama ne babasıyla nede annesiyle konuşmak istemediğini yineleyip kendisini banyoya kilitler.

Nare ile Sancar, kızlarını görmek için Gediz’in evine gider. Ama Melek, onlarla görüşmek istemez. Ortalığı karıştıranın Menekşe olduğunu öğrenen Sancar, ondan hesap sormaya konağa gider. Menekşe, tutuşmaya başlar ve tüm suçu Yahya’nın üzerine atar. Elvan, Yahya’nın Menekşe tarafından tehdit edildiğini anlar ama ne olduğunu bilemez.

Menekşe’nin Loki’yle ilişkisinin olduğunu bilen Elvan, onun da iplerinin elinde olduğunu söyler. Menekşe, tutuşmaya başlar..Bu arada Akın, Kahraman’dan Nare’yi ister. Karşılığında o çok kaybetmek istemediği marinası elinde olacaktır. Oda Nare’ye kumpas kurup onu Akın’ın yanına getirir. Sancar, Nare’yi takip ederken tuzağa düşer.

Aynı şekilde Nare’de yolda aldığı bir kadına acıyıp onun tuzağına düşer. Nare, yolda bulduğu kadını marinaya bıraktığında neye uğradığını bilmeden kendisini Akın’ın teknesinde başka bir ülkeye yolculuk ederken bulur. Sancar, Nare’nin tekneyle uzaklaştığını görüp denize atlar. Üst üste kurşun yiyen Sancar, denizin dibine batar.

Sefirin Kızı Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler