Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sözleşmeyi Fesheden Osman 3 Milyon...

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sözleşmeyi Fesheden Osman 3 Milyon Dolar Borca Giriyor!

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Tövbeler Olsun 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Osman, sözleşmeyi okumadan imzalıyor. Sonradan Namzet’ten ortak olduklarını duyup sinir krizi geçiriyor. Birde üzerine televizyonda yapılan ortaklık haberinde 4 kez Taklitçi Osman denilmesi üzerine Fuat ile Namzet’in yanına gidip sözleşmeyi feshedip yırtıyor. Tövbeler Olsan 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sözleşmeyi fesheden Osman 3 milyon dolar borca giriyor.

Pazar Dizileri 2020

Sözleşmeyi Fesheden Osman 3 Milyon Dolar Borca Giriyor!

Tövbeler Olsun 5. bölüm 1. fragmanında; Osman’ın ortaklıktan çıkmasından sonra işler karışıyor. Fuat bey, Osman’ın tasarımı yoksa Namzet’le de ortak olmayacağını söyleyip gidiyor. Bankadan 11 trilyon kredi çeken Namzet, Osman’ı ortaklığa ikna edebilmek için elinden geleni yapıyor. Buğra, sokağın tabelasını söküp Aylin’e hediye ettiği için ceza yiyor. Bakalım, Namzet Osman’ı tekrar ortaklığa ikna edebilecek mi?

İşte Tövbeler olsun 5. bölüm 1. fragmanı….

TÖVBELER OLSUN 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazmiye, Fuat beyle görüşmeye gittiğinde şapka olayını ona ispiyonlayan kişinin Osman olduğunu öğreniyor. Osman’ın evine giden Nazmiye, onun yüzünden babasının kaza geçirip ölebileceğini söylüyor. Bunu duyan Aylin, Buğra ile görüşüp barışıyor. Buğra ise annesine Aylin’le görüştüğünü söylüyor.

Osman, Fuat beyle ortaklık anlaşmasını okumadan imzalıyor. Namzet ise, Latife ile birlikte ortaklıklarını kutlamak için pasta alıp Osman’ın dükkanına gidiyor. Namzet’le ortak olduğunu o anda öğrenen Osman, fenalaşıyor. Televizyonun ekonomi kanalıyla konuşan Namzet, Osman’la ortaklığının haberinin yapılmasını istiyor.

Ancak spiker, ikilinin ortaklığını anlatırken Taklitçi Osman kelimesini 4 kere yineleyerek kullanıyor. Bu arada şirket içindeki köstebeğin kim olduğunu bulmak için Nazmiye ile Sinan bir plan yapıyor. Şirketteki köstebek Anıl olduğu halde tuzağa düşmüyor. Tek düşüncesi Nazmiye olan Ertan, Anıl’ın odasına giriyor. Onu kameradan gören Nazmiye ile Sinan, onun işine son veriyor.

Haberi izleyen Osman, çok sinirleniyor. Fuat bey, Namzet ile Osman’ı kulübe davet ediyor. Osman, onların yanına gidip, ortaklıktan çekildiğini söylüyor. Fuat bey ise, Osman’a eğer sözleşmeyi feshederse 3 milyon dolar tazminat ödemek zorunda kalacağını söylüyor. Osman’da her ikisinin gözü önünde sözleşmeyi yırtıp atıyor.

Tövbeler Olsun 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Namzet Fuat’la Yaptığı Anlaşmadan Çekilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler