Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan Eda'nın Nişan Yüzüğünü...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan Eda’nın Nişan Yüzüğünü Çıkarmasını İstemiyor!

Fox Tv’nin gözde dizilerinden Sen Çal Kapımı 8. yeni bölümüyle 2 Eylül çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Serkan, Eda ile konuşup o dosyayı kimin Kaan’a verdiğini araştırmaya başlar. Eda, masum olduğu için Serkan’a Selin’i işaret eder. Serkan ise, Selin’in nişanlısı Ferit’in ihanet ettiğini düşünür. Selin, nişanlılık sözleşmesinin Ferit’in Kaan’a sızdırdığını bildiği için bunu da onun yaptığını düşünüp ondan ayrılacak mı? Sen Çal Kapımı 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Serkan, Eda’nın nişan yüzüğünü çıkarmasını istemiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Serkan Eda’nın Nişan Yüzüğünü Çıkarmasını İstemiyor!

Sen Çal Kapımı 8. bölüm 2. fragmanında; Selin. olanları duyup Serkan’ın Eda’dan ayrılmış olduğunu düşünüp seviniyor ve onunla konuşmaya gidiyor. Eda, onları uzaktan izliyor. Serkan, Eda’yı giderken görüp onunla konuşuyor. Eda, nişan yüzüğünü çıkarıp Serkan’a vermek istiyor. Ama Serkan, o yüzüğü çıkartmamasını engelliyor.

İşte Sen Çal Kapımı 8. bölüm 2. fragmanı….

 

SEN ÇAL KAPIMI 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Serkan, o anlaşmada Selin’in payının büyük olduğu için ona bir çiçek göndermek ister. Eda, o işi de halledeceğini söyleyip içine Serkan’ın ağzından iyi hayatında olduğu notu düşer. Patent işlemlerini bitiren Eda, duş almak için eve gider. Dosyayı da vestiyerin üzerine bırakır. O sırada Kaan ile Melek eve gelir. Kaan dosyayı görür görmez gizlice resimlerini çeker.

Eda, Serkan’a aşık olmaya başladığını anlayıp ondan uzaklaşmaya çalışır. Serkan, Eda’nın kendisinden uzak durmaya çalıştığını anlar. Ancak bir anlam veremez. Hiç doğum günü kutlamayı sevmeyen Serkan, Eda’dan doğum günü sürprizi beklentisine girer. Serkan, Selin ile görüşüp Ferit’i şirkette istemediğini onun Kaan’la ortak çalıştığını, ya onu şirketten göndermesini veya hisselerini kendisine satmasını teklif eder.

Eda, Serkan’a küçük bir bakkal pastası alıp doğum günü kutlar. Serkan, Eda’nın kendisine aldığı dünya maketini çok beğenir. Eda ile Serkan, şirket toplantısı için eve gider. Orada Engin’i Kaan arıyor ve iki tonluk avizeyi ürettiklerini söyler. Bunu duyan Serkan, Eda’ya ateş püskürür. Onu o dosyayı Kaan’a vermekle suçlar. Eda’da, uğradığı haksızlığa çok üzülüp arkasını dönüp gider. Serkan’da gitmesine izin verir.

Sen Çal Kapımı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eda Masum Olduğunu Serkan’a İspat Edebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler