Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Ulusoy Barış'a Destek Oluyor!

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Ulusoy Barış’a Destek Oluyor!

Star Tv’nin yeni iddialı dizisi Menajerimi Ara, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Dicle, şirkete gidince babasının asistanını ağlarken görünce onun öldüğünü zannediyor. Onu görünce mutlu oluyor. Yine de Kıraç’tan fırçayı yiyor. Kıraç, Nadir’in ölümüyle şirketin hisselerini satın almak istiyor. Dicle, Barış’ı Beren’den kıskanmaya başlıyor. Yaşlı bir oyuncuyla tartışan Barış, yeteneksizlikle suçlanınca kızıp yüzünü gözünü dağıttırıp yakışıklı olmadan da yetenekli olduğunu ispat etmek istiyor. Menajerimi Ara 3. bölüm 1. fragmanı yayında. Çağatay Ulusoy, Barış’a zor gününde destek oluyor.

Salı Dizileri 2020

Çağatay Ulusoy Barış’a Destek Oluyor!

Menajerimi Ara dizisinin 3. bölüm fragmanında; Sadece yakışıklı olduğu için ünlü popüler olmadığını, oyunculuğuyla ekranlarda olduğunu ispatlamak için gidip dövüşüyor. Yüzü gözü dağılan Barış’a, oyuncu arkadaşı Çağatay Ulusoy, destek oluyor ve ona önemli şeyin kendisi olduğunu söylüyor.

İşte Menajerimi Ara 3. bölüm 1. fragmanı…

MENAJERİMİ ARA 2. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Dicle şirkete gittiğinde babasının asistanını ağlarken görünce onun öldüğünü zannediyor. Sonra onu karşısında görünce çok seviniyor. Kıraç ise, bu durumdan rahatsız olup ondan bir daha kendisine ‘Sen’ diye hitap etmemesini istiyor. Nadir’in ölümünden sonra yeni film projesi için Feris, Nebahat Çehre ile görüşüyor. Nebahat Çehre, filmde oynamak istemeyince onu, oyuncu kaprisi yapmakla suçluyor.

Daha sonra, film için Nuket Duru ile görüşülüyor. Nuket Duru, film teklifini kabul ediyor. Ancak Feris, Nebahat Çehre’yi ikna etmek için onun yıllar öncesinden tartışmalı olduğu Nuket Duru’nun filmde oynayacağını söylüyor. Bunu duyan Nebahat Çehre, filmde oynamayı kabul ediyor. Dizinin yönetmeni de Nuket Duru’ya söz verince ortalık karışıyor.

Feris, Barış’ın Beren ile kavga ettiğini ve sete çıkmadığını öğrenip onu ikna etmek için Dicle’yi görevlendiriyor. Dicle, Barış’la konuşup onu ikna ediyor. Beren, Dicle ile dertleşmek istiyor. O bunu kabul etmeyince durumu gidip babasına söylüyor. Kıraç, Dicle’yi yanına çağırıp kızına böyle bir saygısızlık yapamayacağını söylüyor. Dicle ise, üzülerek kendisinin de onun kızı olduğunu söylüyor.

Sonradan Beren’in Kıraç’ın öz kızı olmadığını öğrenen Dicle, babasının kendisine neden böyle davrandığına anlam veremiyor. Yaşlı bir oyuncu Barış’ın yanına gidip, oyunculukla değil yakışıklılığıyla ünlü olduğunu söylüyor. Duruma sinirlenen Barış, yüzünü gözünü dağıttırmak için döğüş yapıyor. Dicle, ona engel olmak için peşinden gidiyor.

Menajerimi Ara 2. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı! Feris Nebahat Çehre’yi Kızdırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler