Ana SayfaDizilerBaraj Dizisinin 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zahra'nın Tarık'ı Görmeye Gelmesi İşleri...

İlgili Postlar

Baraj Dizisinin 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zahra’nın Tarık’ı Görmeye Gelmesi İşleri Karıştırıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baraj, yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin 3. yeni bölümünde; Nehir’e, şantiyeden gideceği gün bir telefon geliyor ve biraz daha orada kalmak zorunda kalıyor. Zerrin, Nehir’in izini buluyor ve onu İstanbul’a döndürmek için ikna etmeye çalışıyor. Tarık, şantiyede evli olan Zahra ile ilişkiye giriyor. Nehir, evde Nazım’ın kimliğini buluyor. Baraj, 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zahra’nın, Tarık’ı eve görmeye gelmesi işleri karıştırıyor.

Salı Dizileri 2020

Zahra’nın Tarık’ı Görmeye Gelmesi İşleri Karıştırıyor!

Baraj dizisinin 4. bölüm 1. fragmanında; Nehir, evde bulduğu kimliği Nazım’a gösteriyor. Tarık, şantiyede kaza geçiriyor. Onunla ilişki yaşayan Zahra, Tarık’ı merak edip eve görmeye geliyor. Tarık’ı Nazım zanneden Nehir, kadını eve buyur ediyor. Onun, Tarık’a Nazım diye hitap ettiğini duyan Zahra, çok şaşırıyor.

İşte Baraj dizisi 4. bölüm 1. fragmanı….

BARAJ 3. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazım, Tarık ile Nehir’i aynı yatakta görünce deliyor. Onu evden çıkartıp götürüyor. İkili kavga ettiği esnada Nehir, onları görüyor ve kendisine neyi anlatacaklarını soruyor. İkili, başka bir bahaneler uydurup durumu kurtarıyor. O gün İstanbul’a gidecek olan Nehir’e komşusundan gelen telefondan sonra biraz daha orada kalmak zorunda kalıyor.

Nazım, Tarık ile bir anlaşma yapıyor. Tarık, Nehir’in kendisinden nefret etmesi için her şeyi yapacağını ve onu kahvaltıya davet edip kendisinin değil onun gideceğini söylüyor. Tarık yerine, Nazım Nehir’i kahvaltıya götürüyor. Nehir, kahvaltıda Nazım’a aylardır konuştuğu insanın aslında o olmadığını düşündüğünü söylüyor.

Öte yandan Zerrin, Nehir’in izini buluyor. Onları kahvaltıda gören Zerrin, Nehir’i yanına çağırıp görüşmek istiyor. Nehir. Nazım’ın yanından ayrılıp Zerrin’le otelde buluşuyor. Zerrin, Nehir’e çok hasta olduğunu ve çok paraya ihtiyacı olduğunu söylüyor. Nehir’de ona inanıyor. Tarık ise, şantiyenin aşçısının karısıyla kilerde buluşup birlikte oluyor.

Adam, kilerde Tarık’ın künyesini buluyor. Onun namusuna göz diktiğini düşünerek Tarık’ın üstüne bıçakla yürüyor. O sırada gelen Nazım, Tarık’ın hayatını kurtarıyor. Nehir ise, evdeki çekmeceleri karıştırırken bir kimlik buluyor. Üzerinde Tarık diye bildiği kişi Nazım’ın fotoğrafını görüyor.

Baraj Dizisinin 3. Bölüm 4. Fragmanı Yayında! Zerrin Nehir’i İstanbul’a Dönmek İçin İkna Edebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler