Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Eda Serkan'a Restini Çekiyor!

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Eda Serkan’a Restini Çekiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Sen Çal Kapımı 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Serkan, projeyi Kaan’ın çaldığını öğrendikten sora direkt Eda’yı suçluyor. Eda, kendisini aklamak için arkadaşlarıyla birlikte dosyayı kimin alabileceğini düşünmeye başlıyor. Melek, Kaan’ı eve yemeğe davet ettikten sonra durum anlaşılıyor. Kandırıldığını anlayan Melek üzülse de Figen’le birlikte, Kaan’ı bayıltıp cep telefonundaki resimleri almayı başarıyor. Durum ortaya çıktıktan sonra Eda, Serkan’a restini çekiyor ve anlaşmayı bitiriyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Eda Serkan’a Restini Çekiyor!

Sen Çal Kapımı 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tüm şirket elemanları Eda’nın böyle bir şey yapabileceğine inanmıyor. Aydan hanımda onu sevmemesine rağmen oğlunun aşırı tepki verdiğini düşünüyor. Ayfer, Eda’nın hırsızlıkla suçlandığını duyup Serkan’ın karşısına çıkıyor ve ondan bunun hesabını soruyor. Yüzüğü vermek için giden Eda’yı da alıp eve getiriyor.

SEN ÇAL KAPIMI 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Serkan, Eda’ya yaptığı kaba hareketinden dolayı bütün çalışanların tepkisini alıyor. Selin ise, onların ayrıldığını duyunca seviniyor. Ferit’de bu durumu öğreniyor. Serkan’ın ona gönderdiği notu da okuyunca Selin’i takibe alıyor. Engin, Eda’nın imzalaması gereken evraklar olduğu için onu şirkete çağırıyor. Eda, Serkan’a görünmeden çıkmak için elinden geleni yapıyor ama ikili yine de karşılaşıyor.

Yüzüğü geri vermek isteyen Eda’ya Serkan, verdikleri hediyeyi geri almayacaklarını söylüyor. Eda ile Figen, bir araya gelip dosyayı kimin alabileceğini düşünmeye başlıyor. Figen, Kaan’ı evde Melek’in erkek arkadaşı olarak görünce durumu anlıyor. Melek kandırıldığı için üzülse de onunla birlikte Kaan’ın ofisine gidip onu bayıltarak telefonundaki resimleri alıyorlar.

Bu arada, Ceren’de Eda’nın nişan sözleşmesini basına sızdıranın peşine düşüyor. Ama Selin, üzerini kapatmayı başarıyor. Ferit, Selin’e gece eve gelmeyeceğini söylüyor. Selin’de hemen Serkan’ın yanında alıyor soluğu. Eda, hazırladığı dosyayı Serkan’a vermek için oraya gidiyor. Ferit ile Eda, orada karşılaşıp ikilinin konuşmalarını dinliyor.

Daha sonra Ferit, Eda’ya nişan sözleşmesini Kaan’a kendisinin gönderdiğini ama onun bunu basına yayacağını bilmediğini itiraf ediyor. Ertesi gün Eda, Serkan’ın karşısına çıkıp her şeyi Kaan’ın yaptığını ve ispatlarını da verip ona, anlaşmanın iptal olduğunu, bir daha yüzünü göremeyeceğini söyleyip gidiyor.

 Sen Çal Kapımı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan Eda’nın Nişan Yüzüğünü Çıkarmasını İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler