Ana SayfaDizilerBaraj 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazım Nehir'e Kim Olduğunu Açıklayabilecek Mi?

İlgili Postlar

Baraj 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazım Nehir’e Kim Olduğunu Açıklayabilecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj 4. yeni bölümüyle 8 Eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nehir, evde bulduğu kimliği Nazım’a gösterir. Tarık, şantiyede kaza geçirir. Onunla ilişki yaşayan Zahra, Tarık’ı merak edip eve görmeye gelir. Tarık’ı Nazım zanneden Nehir, kadını eve buyur eder. Onun, Tarık’a Nazım diye hitap ettiğini duyan Zahra, çok şaşırır. Baraj 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nazım, Nehir’e kim olduğunu açıklayabilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Nazım Nehir’e Kim Olduğunu Açıklayabilecek Mi?

Baraj dizisinin 4. bölüm 2. fragmanında; Nehir, Nazım’a yüzünü saklamasına gerek olmadığını, onun çok güzel bir kalbi olduğunu söyler ve sarılır. Onun sözlerinden güç alan Nazım, aslında onunla aylardır yazışan kişinin kendi olduğunu açıklamaya karar verir. Bakalım dizinin yeni bölümünde neler olacak?

İşte Baraj dizisinin 4. bölüm 2. fragmanı…

 

BARAJ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazım, Tarık ile Nehir’i aynı yatakta görünce deliye döner. Onu evden çıkartıp götürür. İkili kavga ettiği esnada Nehir, onları görür ve kendisine neyi anlatacaklarını sorar. İkili, başka bir bahaneler uydurup durumu kurtarır. O gün İstanbul’a gidecek olan Nehir’e komşusundan gelen telefondan sonra biraz daha orada kalmak zorunda kalır.

Nazım, Tarık ile bir anlaşma yapar. Tarık, Nehir’in kendisinden nefret etmesi için her şeyi yapacağını ve onu kahvaltıya davet edip kendisinin değil onun gideceğini söyler. Tarık yerine, Nazım Nehir’i kahvaltıya götürür. Nehir, kahvaltıda Nazım’a aylardır konuştuğu insanın aslında o olmadığını düşündüğünü söyler.

Öte yandan Zerrin, Nehir’in izini bulur. Onları kahvaltıda gören Zerrin, Nehir’i yanına çağırıp görüşmek ister. Nehir. Nazım’ın yanından ayrılıp Zerrin’le otelde buluşur. Zerrin, Nehir’e çok hasta olduğunu ve çok paraya ihtiyacı olduğunu söyler. Nehir’de ona inanır. Tarık ise, şantiyenin aşçısının karısıyla kilerde buluşup birlikte olur.

Adam, kilerde Tarık’ın künyesini bulur. Onun namusuna göz diktiğini düşünerek Tarık’ın üstüne bıçakla yürür. O sırada gelen Nazım, Tarık’ın hayatını kurtarır. Nehir ise, evdeki çekmeceleri karıştırırken bir kimlik bulur. Üzerinde Tarık diye bildiği kişi Nazım’ın fotoğrafını görür.

Baraj Dizisinin 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zahra’nın Tarık’ı Görmeye Gelmesi İşleri Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler