Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

TRT 1 ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak olan Çöp Apartmanı dizisinin ismi Masumlar Apartmanı olarak değiştirildi. Bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren dizinin yapımcılığını OGM Picture’nin üstleniyor. Büyük bir beğeniyle izlenecek dizi gerçek bir yaşam öyküsünü konu alıyor. Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Birkan Sokullu Kimdir?

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Masumlar Apartmanı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Masumlar Apartmanı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizi ilk bölümüyle 15 Eylül salı günü TRT 1 ekranında izleyicisiyle buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Barış Bağcı, Ezgi Asaroğlu, Serkan Altunorak, Uğur Uzunel, Mert Asutay, Açelya Devrim Yılhan, Enes Demirkapı ve Esra Ruşan gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Dizinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

TRT 1 ekranında 15 eylülde ekrana gelecek olan Masumlar Apartmanı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Gerçek yaşam öyküsünden diziye uyarlanan dizinin ilk tanıtımı büyük beğeni topladı.

İşte Masumlar Apartmanı ilk fragmanı….

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz 2 yıl boyunca Alice müzikalinde yer almıştı. Sinema filmlerinde yer alan ancak uzun zamandır dizilerde yer almayan sanatçıya gelen dizi teklifi onu ikna etmeyi başardı. Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayan Masumlar Apartmanı dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlandı. Dizinin erkek başrol oyuncusu Birkan Sokullu olurken partneri ise güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah oldu. Çağrı Lostuvalı’nın yönetmenliğini üstlendiği Masumlar Apartmanı dizisi, büyük beğeni toplaması bekleniyor.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN KONUSU!

Safiye, Gülben ve Han hasta babaları ile yaşayan üç kardeştir. Safiye ve Gülben takıntılarından dolayı bir türlü gerçek hayatın içine karışamamış olsa da Han kardeşlerinden çok farklı bir karaktere sahiptir. Han, aileyi ayakta tutan tek kişidir ve hasta babası ile kız kardeşlerine bakmakla yükümlüdür.

Ailesini için çabalayan Han’ın yolları İnci ile kesişir. Aile İnci’nin aileye girmesine karşı çıkar. Çünkü onun aileyi girmesi demek ailenin sonu demektir. İnci, aileye girer ve işler çığırından çıkar.

 Çöp Apartmanı Dizisinin Kadrosu Şaşkınlık Yarattı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler