Ana SayfaDizilerHaftanın MasterClass Eğitimini Danilo Şef Verdi! MasterClass Ödül Oyununun Birincisi Kim Oldu?

İlgili Postlar

Haftanın MasterClass Eğitimini Danilo Şef Verdi! MasterClass Ödül Oyununun Birincisi Kim Oldu?

MasterChef 2020’nin 3 Eylül 2020’de yayınlanan son bölümünde, yarışmacılar Danilo şeften MasterClass Eğitimi aldılar. Stüdyoda adeta İtalyan rüsgarı esti. 3. haftada kalmayı başaran yarışmacılar bu eşsiz eğitime katılma şansına sahip oldu. Danilo şef, yarışmacılara elde ev yapımı makarna ve rizotto yapmanın eğitimini verdi. Yarışmacılar aldıkları eğitim sonrası ödül oyunu için yarıştılar. MasterClass ödül oyununun birincisi kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

Haftanın MasterClass’ını Danilo Şef Verdi!

Danilo şef MasterClass’ın bu bölümünde yarışmacılara bir çok çeşit makarna yapmayı ve tekniklerini öğretti. Ayrıca nasıl en iyi rizotto yapılır tüm incelikleriyle uygulamalı bir şekilde anlattı. Ünlü şef, makarna hamurunun yapımından tutun değişik şekil vermeye kadar tüm incelikleriyle yarışmacılara artardı.

Eğitim bittikten sonra Danilo şef, verdiği süre içinde yarışmacılardan makarna yapmalarını istedi. Sıra tadıma gelince her bir şef, altışar yarışmacının tabağını tattı ve oy verdi. Şefler tattıkları tabaklardan ikişer yarışmacı belirledi ve ödül oyunu için 6 yarışmacı belirlenmiş oldu.

MasterClass Ödül Oyununun Birincisi Kim Oldu?

Şeflerin belirlediği altı yarışmacı şöyle oldu.

Mehmet Şef, Duygu ve Eray’ın tabağını beğendiğini açıkladı.

Somer Şef, Esra ve Özgül’ün tabağını beğendiğini açıkladı.

Danilo Şef, Emir ve Uğur’un tabağını beğendiğini açıkladı.

Duygu, Eray, Esra, Özgül, Emir ve Uğur, ödül oyunu için yerlerini aldılar. MasterClass’ın ödül oyununu kazanıp büyük ödülün sahibi olmak isteyen yarışmacılar en iyi Rizottoyu yapmak için yarıştılar. Verilen sürenin bitiminde şefler tadımlarını yaptılar ve en iyi rizottoyu yapan yarışmacının Emir olduğunu açıkladılar. Emir, MasterClass’ın birincisi olarak İtalya’dan gelen özel bir makarna açma makinesinin sahibi oldu.

MASTERCHEF’İN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

MasterChef Türkiye 2020’nin 3. hafta 3. dokunulmazlığı cumartesi günü ekrana gelecek. Bu akşam Tv 8’in yeni dizisi Kırmızı Oda ekrana gelecek. Dokunulmazlık oyunu cumartesi günü yapılacak ve pazar günü de eleme oyunu oynanacak. Bu haftanın son dokunulmazlık oyununda yarışmacılar yemeklerini boğazda yapacak.

Dokunulmazlığın kaderini belirleyecek jüri üyeleri ise usta oyunculardan oluşacak.

MasterChef’te Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı! 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler