Ana SayfaDizilerYeni Hayat 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yasemin Kendini Kurtarmak İçin Adem'i...

İlgili Postlar

Yeni Hayat 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yasemin Kendini Kurtarmak İçin Adem’i Kullanıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi, Yeni Hayat ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; İlk karısına gelen tehdit mesajlarından sonra kaybeden, ölüsünü dahi bulamayan Timur beyin ikinci eşi Yasemin’e de aynı tehdit mesajları gelince ona bir yakın koruma tutmak zorunda kalıyor. İşinden istifa eden eski bordo bereli Adem, Yasemin’i koruma işini kabul ediyor. Ama işin içinde başka işler olduğunu seziyor. Yeni Hayat 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yasemin, kendini kurtarmak için Adem’i kullanıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Yasemin Kendini Kurtarmak İçin Adem’i Kullanıyor!

Yeni Hayat dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Adem, Yasemin’i baygın halde bulup eve getiriyor. Yasemin, Kunduzi’nin dediklerini tutup Adem’i kendisine aşık etmeye çalışıyor. Zaten karısını çok kıskanan Timur, kamera kayıtlarını izleyince karısıyla Adem’in yakınında karısını görüyor. İşinden başka bir şey düşünmeyen Adem, Yasemin’in tuzağına mı düşecek?

İşte Yeni Hayat 2. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/P_jw1N23Omc

YENİ HAYAT DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

İşinden ayrılan bordo bereli Adem, iş aramaya başlıyor. Ancak, her kapı yüzüne kapanıyor. Bir gün eşinin şiddetinden kaçan bir kadının hayatını kurtarıyor ve haberlere çıkıyor. Timur beyin yanında çalışan Adem’in teşkilattan arkadaşı Bekir onun yaptığı kahramanlığı televizyondan görüyor.

Timur bey, ilk eşini aldığı tehditlerin ardından kaybetmiş ölüsünü dahi bulamamıştır. Aynı şekilde yeni eşi Yasemin’e de, tehdit mektupları gelince ona bir koruma tutmak istiyor. Bekir’in aklına Adem geliyor ve ona kefil oluyor. Adem, bu teklifi kabul etmekte kararsız kalıyor ama eşi Nevin ısrar edince kabul ediyor.

Adem ve eşine Timur bey bahçeli bir ev tahsis ediyor. Yasemin, Timur beyi sevmiyor ve ondan şiddet görüyor. Kunduzi ile iş birliği yapan Yasemin, Timur’dan para koparıp öldü süsü verip ortadan kaybolmaktır. Timur’un Adem’i işe alması Yasemin’in planını zorlaştırıyor. Adem, ailenin gittiği en son yemekte kurşun yağmasından işin içinde başka şeyler olduğunu anlıyor.

Timur’un evde olmadığı bir gece, Yasemin’in çığlık atmasını duyan Adem, koşuyor. Yasemin, bereli bir adam gördüğünü söylüyor. Adem, o adamın peşine düşünce Yasemin evden kaçıp Kunduzi’nin yanına gidiyor. Kunduzi, Adem’in zorlu biri olduğunu, ona kendisini aşık ederse ancak onu aptal edeceğini söylüyor. Adem, Yasemin’in yerini buluyor ve içeri girdiğinde onu baygın bir şekilde buluyor.

Yeni Hayat Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler