Ana SayfaDizilerÇukur Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 4. Sezon 1. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Çukur Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 4. Sezon 1. Fragmanı Yayında!

Show Tv’nin fenomen dizisi 4. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur dizisi, her sezondan bu sezon daha iddialı bölümleriyle ekrana gelecek. Dizinin yeni sezonunda; Çukur’un ve Yamaç’ın düşmanları bitmiyor. Bu seferde Arık, Yamaç’ı Çukur’u başına yıkmakla tehdit ediyor ve ikili büyük bir kavgaya girişiyor. Öte yandan Cumali, babasının öldürdüğü anların videosunu izliyor ve Yamaç’a silah çekiyor. Çukur dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Pazartesi Dizileri 2020

Çukur Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Show Tv’nin tartışmasız en çok izlenen dizilerinden Çukur, bu sezonda da iddialı olacak. Diziye katılan yeni oyuncular ve karakterlerle daha büyük izleyici kitlesi yakalayacak. Çukur dizisi 4. sezon 1. bölümüyle 7 Eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizisinin yeni bölümünde; Çukur yeni bir düşmanla daha tanışacak. Koçovalı ailesinden büyük bir kayıp olacak.

İşte Çukur 4. sezon 1. bölüm fragmanı…

 

ÇUKUR 3. SEZON 25. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Gazeteci Emir, Çağatay’ın ailesi hakkındaki bildiklerini Yamaç’a anlatır. Onun babası ve üvey kardeşi olduğunu, babasının aslında Osmanlı soyundan gelmediğini Afyonlu olduğu anlatır. Yamaç, mahalleyi sonunda uyuşturucudan temizler. Tedavi görmesi gerekenleri tedavi ettirir. Mahallede büyük bir ziyafet verir.

Bu arada Karaca, gizli gizli Azer’le buluşmaya devam eder. Bunu fark eden Yamaç, Karaca’nın peşine Celasun’u takar. Celasun, onların buluştuğunu görüp Yamaç’a iletir. Yamaç’ta Karaca’yı Celasun ile evlendirmeye karar verdiğini açıklar. Yamaç, gazeteci Emir ve polis Erkan’ın yardımıyla Çağatay’ın büyük bir sevkıyat için Boris’le buluşacağını öğrenir.

Çağatay, baskından 12 saat öncesinde Yamaç’ı arayıp ondan Cumali’yi istemişti. Yamaç, Boris’i buluyor ancak onun ölmesiyle yerine Vartolu geçer. Çağatay, Boris yerine karşısında Vartolu’yu görünce tuzağa düştüğünü anlar. Polisler gelip Çağatay’ı tutuklar. Çağatay, kendisini aklayıp hapse girmekten kurtulur.

Babasının emanetlerini üvey kardeşi Arık Böke’ye veren Çağatay, ondan sadece bir süreliğine yerine geçmesini ister. Ayrıca Çağatay, Arık’a Efsun’dan uzak durmasını ve ona bir zarar gelmemesi konusunda onu uyarır. Arık, elini kolunu sallayarak Çukur’a gider. Kahveye girip Yamaç’la görüşmek istediğini söyleyip onu bekler. Yamaç, kahveye gittiğinde Arık kendisini tanıtır. Arık’ın gelmesi dengeleri değiştirecek mi?

Çukur 4. Sezon 3. Fragmanı Yayında! Cumali Babasını Öldürenin Yamaç Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler