Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Namzet'in Hevesi Kursağında Kalıyor!

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Namzet’in Hevesi Kursağında Kalıyor!

TRT 1 ekranının, sevilen dizisi Tövbeler Olsun 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Osman, Fuat beyle anlaşmasını yırttıktan sora 3 milyon dolar tazminat ödemek zorunda kalıyor. Namzet’de, 11 milyon lira zarara uğruyor. Osman’ın evine ve dükkanına Fuat bey icra gönderiyor. Öte yandan, Aylin ile Buğra’nın tam araları düzelmişken. Latife’nin Fuat beyin eşi ile kızını evine çağırması işleri bozuyor. Aylin, annesiyle geldiği evde Buğra’yla Fuat beyin kızını samimi bir şekilde görüyor. Tövbeler Olsun 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Namzet’in, hevesi kursağında kalıyor.

Pazar Dizileri 2020

Namzet’in Hevesi Kursağında Kalıyor!

Tövbeler Olsun 6. bölüm 1. fragmanında; Namzet, Osman’ı ortaklık için ikna etmenin sevincini yaşıyor. Ancak, oğluna bıraktığı 11 milyonluk siparişte sorun olduğunu öğreniyor. Osman, tam Namzet’e güvenmiş iken tekrar hayal kırıklığına uğruyor. Buğra, Aylin’in güvenini kazanabilmek için Osman’ın dükkanında çalışmaya başlıyor.

İşte Tövbeler Olsun 6. bölüm 1. fragmanı….

TÖVBELER OLSUN 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Osman, Fuat beyin önünde sözleşmeyi yırtıp atıyor. Namzet, Osman’ı ikna etmek için onun peşinden koşarken, Latife, Fuat beyle konuşup onun ortaklıktan çıkmasının daha iyi olacağını söylüyor. Ama Fuat bey Latife’ye, eğer Osman’ın tasarımları yoksa ortaklığında olmayacağını söylüyor.

Osman’ın tasarımlarının önemli olduğunu ve kocasının 11 trilyon kaybedeceğini öğrenen Latife, Fuat beyin hanımıyla görüşme ayarlıyor. Öte yandan Namzet, Osman’ı ikna etmek için dükkanına gidiyor. Orada Osman, fenalaşıyor. Namzet, oradan ayrıldıktan sonra yine aynı dilenciye sadaka vermek istiyor.

Ama cüzdanındaki paralar dökülünce, para üstü almak için dilencinin peşinden koşarken, dilenci kaza geçiriyor. Nazmiye, babasını kurtarmak için karşı tarafın tüm masraflarını karşılıyor. Latife, Fuat beyin eşi ve kızını eve beş çayına davet ediyor. Buğra’yı da eve çağırıp misafirlerinin yanında olmasını istiyor.

Buğra, Fuat beyin kızıyla konuşurken, Osman’ın Namzet yüzünden hastalandığını duyan eşi, onun evine hesap sormaya gidiyor. Aylin, kendisine önemli bir işi olduğunu söyleyen Buğra’yı, Fuat beyin kızıyla samimi bir şekilde konuşurken görüyor ve onu terk ettiğini söylüyor.

Tövbeler Olsun 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Namzet’in Osman’ı İkna Etmekten Başka Çaresi Kalmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler