Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Namzet'in Osman'ı İkna Etmekten Başka...

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Namzet’in Osman’ı İkna Etmekten Başka Çaresi Kalmıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Tövbeler Olsun 5. yeni bölümüyle 6 Eylül Pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Osman’ın ortaklıktan çıkmasından sonra işler karışır. Fuat bey, Osman’ın tasarımı yoksa Namzet’le de ortak olmayacağını söyler. Bankadan 11 trilyon kredi çeken Namzet, Osman’ı ortaklığa ikna edebilmek için elinden geleni yapar. Buğra, sokağın tabelasını söküp Aylin’e hediye ettiği için ceza yer. Tövbeler Olsun 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Namzet’in, Osman’ı ikna etmekten başka çaresi kalmıyor. Yoksa bankadan çektiği 11 trilyon boşa gidecek,

Pazar Dizileri 2020

Namzet’in Osman’ı İkna Etmekten Başka Çaresi Kalmıyor!

Tövbeler Olsun 5. bölüm 2. fragmanında; Namzet, bankadan çektiği 11 trilyonu geri iade etmek ister. Ama oğlunun, makineleri satın aldığını öğrenir. Gidip Osman’a yalvarmaktan başka çaresi kalmaz.

İşte Tövbeler Olsun 5. bölüm 2. fragmanı…

TÖVBELER OLSUN 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazmiye, Fuat beyle görüşmeye gittiğinde şapka olayını ona ispiyonlayan kişinin Osman olduğunu öğrenir. Osman’ın evine giden Nazmiye, onun yüzünden babasının kaza geçirip ölebileceğini söyler. Bunu duyan Aylin, Buğra ile görüşüp barışır. Buğra ise annesine Aylin’le görüştüğünü söyler.

Osman, Fuat beyle ortaklık anlaşmasını okumadan imzalar. Namzet ise, Latife ile birlikte ortaklıklarını kutlamak için pasta alıp Osman’ın dükkanına gider. Namzet’le ortak olduğunu o anda öğrenen Osman, fenalaşır. Televizyonun ekonomi kanalıyla konuşan Namzet, Osman’la ortaklığının haberinin yapılmasını ister.

Ancak spiker, ikilinin ortaklığını anlatırken Taklitçi Osman kelimesini 4 kere yineleyerek kullanır. Bu arada şirket içindeki köstebeğin kim olduğunu bulmak için Nazmiye ile Sinan bir plan yapar. Şirketteki köstebek Anıl olduğu halde tuzağa düşmez. Tek düşüncesi Nazmiye olan Ertan, Anıl’ın odasına girer. Onu kameradan gören Nazmiye ile Sinan, onun işine son verir.

Haberi izleyen Osman, çok sinirlenir. Fuat bey, Namzet ile Osman’ı kulübe davet eder. Osman, onların yanına gidip, ortaklıktan çekildiğini söyler. Fuat bey ise, Osman’a eğer sözleşmeyi feshederse 3 milyon dolar tazminat ödemek zorunda kalacağını söyler. Osman’da her ikisinin gözü önünde sözleşmeyi yırtıp atar.

 Tövbeler Olsun 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sözleşmeyi Fesheden Osman 3 Milyon Dolar Borca Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler