Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çağatay Ulusoy'u Bulma Görevi Dicle'ye...

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çağatay Ulusoy’u Bulma Görevi Dicle’ye Düşüyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizilerinden Menajerimi Ara, 3. yeni bölümüyle 8 Eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Barış, sadece yakışıklı olduğu için ünlü popüler olmadığını, oyunculuğuyla ekranlarda olduğunu ispatlamak için gidip dövüşür. Yüzü gözü dağılan Barış’a, oyuncu arkadaşı Çağatay Ulusoy, destek olur ve ona önemli şeyin kendisi olduğunu söyler. Menajerimi Ara dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çağatay Ulusoy’u, bulma görevi Dicle’ye veriliyor.

Salı Dizileri 2020

Çağatay Ulusoy’u Bulma Görevi Dicle’ye Düşüyor!

Menajerimi Ara dizisinin 3. bölüm 2. fragmanında; Feris, yeni proje için Çağatay Ulusoy’a ulaşamaz ve onu bulması için Dicle’yi görevlendirir. Dicle. onun bu zamanlarda ortalıkta olmadığını ve sessiz bir yerde yaşadığını öğrenip onu bulur. Yeni bulunduğu ortamda kendisini tanıyamayan Dicle, pek çok ünlü oyuncuyla karşı karşıya gelmenin heyecanını yaşar.

İşte Menajerimi Ara 3. bölüm 2. fragmanı…

 

MENAJERİMİ ARA 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Dicle şirkete gittiğinde babasının asistanını ağlarken görünce onun öldüğünü zanneder. Sonra onu karşısında görünce çok sevinir. Kıraç ise, bu durumdan rahatsız olup ondan bir daha kendisine ‘Sen’ diye hitap etmemesini ister. Nadir’in ölümünden sonra yeni film projesi için Feris, Nebahat Çehre ile görüşür. Nebahat Çehre, filmde oynamak istemeyince onu, oyuncu kaprisi yapmakla suçlar.

Daha sonra, film için Nuket Duru ile görüşülür. Nuket Duru, film teklifini kabul eder. Ancak Feris, Nebahat Çehre’yi ikna etmek için onun yıllar öncesinden tartışmalı olduğu Nuket Duru’nun filmde oynayacağını söyler. Bunu duyan Nebahat Çehre, filmde oynamayı kabul eder. Dizinin yönetmeni de Nuket Duru’ya söz verince ortalık karışır.

Feris, Barış’ın Beren ile kavga ettiğini ve sete çıkmadığını öğrenip onu ikna etmek için Dicle’yi görevlendirir. Dicle, Barış’la konuşup onu ikna eder. Beren, Dicle ile dertleşmek ister. O bunu kabul etmeyince durumu gidip babasına söyler. Kıraç, Dicle’yi yanına çağırıp kızına böyle bir saygısızlık yapamayacağını söyler. Dicle ise, üzülerek kendisinin de onun kızı olduğunu onun yüzüne vurur.

Sonradan Beren’in Kıraç’ın öz kızı olmadığını öğrenen Dicle, babasının kendisine neden böyle davrandığına anlam veremez. Yaşlı bir oyuncu Barış’ın yanına gidip, oyunculukla değil yakışıklılığıyla ünlü olduğunu söyler. Duruma sinirlenen Barış, yüzünü gözünü dağıttırmak için döğüş yapar. Dicle, ona engel olmak için peşinden gider.

Menajerimi Ara 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Ulusoy Barış’a Destek Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler