Ana SayfaDizilerÇatı Katı Aşk 9. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Dizi İçin Yeni Bir...

İlgili Postlar

Çatı Katı Aşk 9. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Dizi İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Kanal D’nin yeni dizilerinden, Çatı Katı Aşk 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ateş, herkesin iyiliği için yalıya döneceğini açıklar. Bu duruma Yasemin karşı çıksa da oda Demir’in iyiliği için bunu kabul etme durumunda kalır. Agah, ne yapıp ne edip oğlunu eve döndürmeyi başarır. Ama Ateş’in babasına karşı öfkesi dinmez. Çatı Katı Aşk 9. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Dizi için yeni bir dönem başlıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Dizi İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Çatı Katı Aşk dizinin 9. bölüm yeni fragmanında; Artık olanları bilip kabul eden dörtlü işi gırgırına veriyor ve hayatlarını yaşıyor. Yılmaz ailesinin yeni tanıştığı kadın ise aileyi alt üst etmeye hazırlanıyor. Celal beyin gözünü alamadığı kadın şimdiden aileyi karıştıracak gibi görünüyor. Bakalım,  Ateş ile Yasemin’in oyunu Asaf’a nasıl patlayacak.

İşte Çatı Katı Aşk 9. bölüm 2. fragmanı….

 

ÇATI KATI AŞK 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Sevda, bulduğu evlilik cüzdanının sahte olduğunu anlayıp Yasemin’i durumu Yılmaz ailesine söylemekle tehdit eder. Yasemin ise, onu çatı katında kıstırıp onun elinden cüzdanı almak için Sevda’yla kavga eder. Onların gürültülerini duyan ev halkı Yasemin ile Ateş’in kavga ettiğini düşünür. Ama durumu bilen Demir, onlardan önce davranıp kapıya tekme atar.

Kapının arkasında olan Sevda kafasına aldığı darbeyle yere yığılır. Tıp okuyan Ateş, Sevda’nın ilk müdahalesini yapar ve beyin sarsıntısı geçirmediğinden emin olmak için onu uyanık tutmaları gerektiğini söyler. Sabaha kadar Sevda’yı uyutmamak için nöbetleşe, Demir ve Ateş onun başında durur. Sevda, ilk fırsatta kaçıp Yasemin ile Ateş’in gerçekten evli olmadığını anlatmaya çalışır.

Ancak dili tutulduğu için kimse bir şey anlamaz. Yazmaya çalıştığında korkan dörtlü anlar ki Sevda yazma yeteneğini de kaybetmiştir.  Sevda’nın gerçekleri anlatmasından korkulurken asıl darbe Asaf’tan gelir. Asaf, Ayşen ile Ateş’in fotoğrafını çekip aileye gönderir. Fotoğrafı gören Ateş, Celal’in görmesine engel olmaya çalışır ama başaramaz.

Çatı Katı Aşk 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Ayşen’in İyiliği İçin Yalıya Dönme Kararı Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler