Ana SayfaDizilerKırmızı Oda Dizisinin 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Çocukluğundaki Travmaları Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda Dizisinin 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Çocukluğundaki Travmaları Anlatıyor!

Tv 8’in merakla beklenen yeni dizisi Kırmızı Oda, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; Meliha, yaşadığı acılara dayanamayıp intihar etmek istiyor. Onu bulan kızı annesini Doktor hanıma getiriyor. Konuşmak istemeyen Meliha’yı sonunda doktora konuşuyor. Onun geçmişte yaşadığı olayları duyan doktor hanım onu intihar etmekten vazgeçiriyor. Mehmet ile Nesrin, şiddetli geçimsizlikten dolayı doktor hanıma gelir. Doktor hanım, Mehmet’in eşine ve çocuklarına şiddet uyguladığını anlıyor. Kırmızı Oda dizisinin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mehmet çocukluğundaki travmaları anlatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Mehmet Çocukluğundaki Travmaları Anlatıyor!

Kırmızı Oda dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Mehmet, kariyer sahibi bir bankacı fakat. çocukluğunda gördüğü şiddetin aynısını karısına ve çocuklarına uyguluyor. Doktor hanım, dizinin yeni bölümünde Mehmet’in çocukluğunda yaşadığı travmaları dinleyecek. Bakalım, iki çocuk sahibi Mehmet, eşine ve çocuklarına şiddet uygulamaya son verebilecek mi?

İşte Kırmızı Oda 2. bölüm 1. fragmanı….

 

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN 1. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Meliha, çocukluğunda yaşadıklarını kimseye anlatamıyor ve içinde o kadar derin yaralar açan trajedi dolu hayatına artık son vermek istiyor. Kararını veren Meliha, banyoda yaşamına son vermeye karar veriyor. Ama kızı son anda annesine ulaşamayınca onu intihar etmeden buluyor ve Meliha’yı doğruca doktor hanıma götürüyor.

Önce konuşmak istemeyen Meliha’yı doktor hanım konuşturmayı başarıyor. Meliha’nın annesi bir genelevde çalışırken babası onu oradan kaçırıp evleniyor. Ailesi karşı çıkıncada bir dağda kulübede yaşamaya başlıyorlar ve tam altı çocukları oluyor. Baba, odunculuk yaparak ailesine bakıyor. Ama eski hayatını bilenler kadının izini bulup Meliha’nın ve kardeşlerinin gözü önünde babasını öldürüp annesine tecavüz ediyorlar.

Meliha’nın genç kız olan ablası da istismara uğrayınca canına kıyıyor. Bunu duyan doktor hanım, Meliha’nın hayatı boyunca annesine benzemekten korktuğu için sevmeyi ve sevilmeyi bilemediğini anlıyor. Doktor hanım, Meliha ile haftaya görüşmek için söz alıyor. Ona söz veren Meliha, kızından ayrılıyor ve çocukluğunda binemediği dönme dolaba biniyor. 15 yıllık evli olan Nesrin, eşinden şiddet gördüğü için doktor hanımın yanına geliyor. Onunda çocukluğunda yaşadığı şeylerden Mehmet’in şiddetine katlandığını anlıyor.

Kırmızı Oda Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 5. Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler