Ana SayfaÜnlülerKırmızı Oda Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 5. Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 5. Fragmanı Yayınlandı!

Tv 8’in yeni iddialı dizisi Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir dizisi gibi gerçek bir yaşam öykülerini konu alıyor. OGM Piçtures’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Cem Karcı üstleniyor. Kırmızı Oda dizisinin yayınlanan her fragmanı izleyici tarafından büyük merak uyandırdı. Dizinin her bölümünde farklı bir gerçek yaşam öyküsü yer alacak. Kırmızı Oda dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin 5. fragmanı da yayınlandı.

Kırmızı Oda Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kırmızı Oda dizisinin, ilk müjdesini Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasında vermişti. İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizileri gibi gerçek yaşam öykülerinden diziye uyarlanmıştır. Diğer dizelerden farklı Kırmızı Oda dizisi, her bölümünde farklı bir hikaye konu alınarak izleyiciye aktarılacak. Kırmızı Oda dizisi 4 Eylül Cuma günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

Dizinin 5. Fragmanı Yayınlandı!

4 Eylül Cuma günü ekrana gelecek olan Kırmızı Oda dizisinin fragmanlarından anlaşıldığı üzre, günümüzde de bir çok kadının ve çocuğun maruz kaldığı şiddet olayları ele alınacak.

İşte Kırmızı Oda dizisinin 5. fragmanı….

https://youtu.be/IPp2_LX6q1I

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya’dan başka, Tülin Özen, Burak SevinçMeriç AralHalit Özgür Sarı, Gülçin Kültür, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan gibi beğenilen oyuncular da yer alıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonra, aynı başarıyı elde etmesi bekleniyor.

Şu anda Tv 8 ekranının her gününde MasterChef yarışma programı yayınlanıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi çarşamba günleri ekrana geliyordu. Kırmızı Oda dizisinin cuma günleri ekrana gelmesiyle MasterChef yarışma programı haftanın beş günü ekrana gelecek gibi görünüyor.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU!

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Kırmızı Oda” dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştiren. “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

Kırmızı Oda Dizisinin 4. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler