Ana SayfaDedikoduSibel Can Kızı Melisa Ural'ın Göbeği Gündem Oldu..

İlgili Postlar

Sibel Can Kızı Melisa Ural’ın Göbeği Gündem Oldu..

Ünlü şarkıcı Sibel Can’ın ünlü oyuncu Hakan Ural’dan olan kızları Melisa Ural simsiyah mayosuyla magazin objektiflere takılırken aldığı kilolar ise tüm dikkatleri üzerine çekti. Melisa Ural’ın göbekli bu son hali sosyal medya gündeminde çok kısa zamanda en çok konuşulan olaylar arasına girdi. İşte Detaylar..

Sibel Can Photoshop’un Ayarını Kaçırınca Takipçilerin Diline Düştü!

Sibel Can Kızı Melisa Ural’ın Göbeği Gündem Oldu..

Şimdilerde çocuklarıyla Göcek sahillerinde yaz tatilinde olan ünlü sanatçı Sibel Can, kiraladığı motoryatta görüntülendi. Haftalığı 50 bin TL’ye kiralamış olduğu motoryatta bikinili haliyle görüntü vermemek için büyük çaba göstermek zorunda kalan şarkıcı Sibel Can’ın çocukları Engincan Ural, Melisa Ural ve Emir Aksüt ise denizin keyfini çıkarıyorlar.

Hakan Ural kimdir?

Motoryatıyla ta Göcek’te demir atan şarkıcı Sibel Can, teknesindeki kamarasından sadece kahvaltı yapmak için çıkarken, teknenin bütün perdelerini kapattırarak önlem almaya çalıştı.

Sibel Can kimdir?

Sibel Can’ın kızı Melisa Ural siyah mayosuyla kameralara takılırken son zamanlarda almış olduğu kilolar ise dikkatlerden kaçmadı. Melisa Ural gibi abisi olan Engin Can da kilolu son haliyle objektife yansırken en küçük kardeşleri olan Emir Aksüt fit vücuduyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcı Sibel Can’ın çocukları arasında annelerine benzerliğiyle bilinen Melisa Ural’ın bu kilolu halini görenler ise çok şaşırdı.

Hakan Ural, Sibel Can ile olan evliliğini anlattı: İkimiz de çocuktuk!

İşte Melisa Ural’ın Kilolu Hali;

Melisa Ural'ın Kilolu Hali
Melisa Ural’ın Kilolu Hali

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler