Ana SayfaÜnlülerKerem Tunceri Aslı Enver Hakkında İlk Kez Konuştu!

İlgili Postlar

Kerem Tunceri Aslı Enver Hakkında İlk Kez Konuştu!

Kerem Tunceri Aslı Enver hakkında ilk kez Posta’dan Oya Çınar’a verdiği röportajda konuştu. Bir süre önce adı Aslı Enver’le anılan Kerem Tunceri’nin instagramda bir başka kadınla yazışmaları ifşa olmuştu. Beren Günay’ın yayınladığı konuşmaların ardından tam unutuluyor derken sosyal medya fenomeni Elif Şen Azra’dan da yeni konuşma görüntüleri ortaya çıkınca Kerem Tunceri’nin Aslı Enver ile ilişkisi daha başlayamadan sonlanmıştı.

Kerem Tunceri Kimdir?

Aslı Enver Kimdir?

Aslı Enver ile arasını düzeltmeye çalışan ama başarılı olamayan Kerem Tunceri bu yaşanan olaylar hakkında sessizliğini Posta gazetesine verdiği röportajla bozdu. Röportajın detayları yazımızda..

Bazı insanlar mutluluğu kimseye yakıştıramıyor

Yakın zamanda çok talihsiz bir olay yaşadınız. Sosyal medyada ifşa edilen özel mesajlarınızdan bahsediyorum. Ne hissettiniz? Neden bu sizin başınıza geldi?

Aslına bakarsanız çok şaşırmadım. Son aylarda sosyal medya üzerinden benden başka isimlere de bu oyunlar kuruldu. Mutlu bir ilişkinin arifesinde olmam dolayısıyla, hazır gündem de oldukça boşken hakkımda bu ifşalar yapıldı. Bazı insanlar mutluluğu kimseye yakıştıramıyor ve buralarda ünlü olmak için fırsatlar yaratıyor.’ diyerek cevap verdi.

Tüm Yasal Haklarımın Peşindeyim

Oya Çınar’ın ; O mesajları gerçekten attınız mı? sorusuna Tunçeri;

‘O mesajlardan bazıları benim eski mesajlaşmalarım. Aylar öncesine, hatta bir yıl öncesine ait mesajlar bile vardı. Ancak hiç benim olmayan mesajlar da Photoshop’landı. Bana ait olan mesajlarda, toplum ahlakına aykırı hiçbir söylemim yok. Bekar bir erkek olarak flört etmiş olabilirim ama bunların yayınlanması benim kişisel haklarıma saldırı ve kanuni olarak bir suç! Ben de bu konuda tüm yasal haklarımın peşindeyim.’

kerem-tunceri-asli-enver

Sosyal medyadaki tepkileri geçersek, onları hepimiz biliyoruz. Yakın çevrenizden nasıl tepkiler aldığınızı merak ediyorum?

Her şeyden önce ben bir babayım ve kızıma karşı büyük bir mahçubiyet duydum. Babamı kaybedeli henüz iki ay olmuşken bu şekilde gündeme gelmek, hem beni hem de ailemi, özellikle de annemi çok üzdü. Diğer yandan, çok şükür karakterimi uzun yollar içinde doğru ifade etmiş olmalıyım ki insanlar kalplerindeki yerimi bana hatırlatarak tekrar normalleşmeme yardımcı oldu. Bunu yapanlarla mutlaka hukuk önünde hesaplaşacağız.

Aslı Enver Kerem Tunçeri’yi Reddetti!

Hukuksal süreç şu an ne aşamada?

Bugün herkesin farkında olması gereken üç tane suç var. Özel hayatın gizliliğini ihlal, haberleşmenin gizliliğini ihlal, verileri hukuka aykırı yayma. Basit gibi gözüken bu üç madde, bireyin kişisel haklarını önemli oranda koruyor. Ünlü olmak ya da biraz çıkar sağlamak isteyen herkes, toplumun sevgisini kazanmış insanlara bu kadar kolay saldıramamalı. Ben de avukatlarım aracılığıyla yasal haklarımın peşindeyim. Başkalarının canı da bu kadar kolay yanmasın istiyorum.

Aslı Enver ile ilişkiniz, gerçekten ortaya çıkan bu mesajlar sebebiyle mi bitti?

Aslı Hanım ile arkadaşlarımız vesilesiyle daha önce tanıştırılmıştık ve evet, pandemi sürecinde iletişimdeydik. Her şeyden önce güzel bir arkadaşlığımız oluştu. Bunun duyulmasının hemen arkasından ciddi bir saldırıya maruz kaldım. Bu durumun içine Aslı Hanım’ın adının da dahil edilmesi beni en çok üzen şey oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler