Ana SayfaDizilerBay Yanlış 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi İle Özgür Tekrar Sevgili...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi İle Özgür Tekrar Sevgili Oluyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Bay Yanlış, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ezgi, Özgür’ün kendisinden ayrılmak istemesinden sonra, valizini toplayıp Bursa’ya gidiyor ve kimsenin telefonunu açmıyor. Deniz ile Cansu, bu doğum günü sürprizine ortak oldukları için büyük pişmanlık duyuyor ve olan biteni Özgür’e anlatıyorlar. Arkadaşları, Özgür ile Ezgi’yi bir araya getirmeyi başarıyor. Bay Yanlış 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ezgi ile Özgür, tekrar sevgili oluyor.

Cuma Dizileri 2020

Ezgi İle Özgür Tekrar Sevgili Oluyor!

Bay Yanlış 11. bölüm 1. fragmanında; İkili tekrar bir araya geliyor. Serdar, onları bir arada görünce espri yapıyor. Ama onun esprisi ikilinin öpüşmesiyle havada kalıyor. Ezgi, annesini arayıp Özgür’le beraber olduğunu söylüyor. Bu durumu öğrenen Sevim, Nevin hanımla zıtlaştığı için onun kızıyla oğlunun birlikte olabileceğini kabul etmiyor.

İşte Bay Yanlış 11. bölüm 1. fragmanı…

BAY YANLIŞ 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ezgi, Özgür’ü o kadar severken onun ayrılık kararını kaldıramıyor ve kendisini suçluyor. Cansu ile Deniz’in de, kendisinden habersiz Serdar’la iş birliği yapmasını kaldıramıyor. Eşyalarını toplayan Ezgi, doğruca Bursa’ya gidiyor ve kimsenin telefonuna cevap vermiyor. Bu arada yeni bir hayata başlamak için iş arıyor.

Özgür, yeni iş yerinin ruhsatını almasını engelleyenin kuzeni Volkan’ın olduğunu anlayıp onu uyarıyor. Ama Volkan’ın durmaya pek niyeti yoktur. Onun amacı yeni iş yerini değil, şimdiki iş yerini de ele geçirmektir. Cansu ile Deniz, bir araya gelip Levent’le birlikte Özgür’ün yanına gidip olanları anlatıyor. O doğum gününden Ezgi’nin haberi olmadığını, o pahalı kolyeyi Serdar’a geri iade edip onun yanına koştuğunu anlatıyorlar.

Özgür, yine de bir türlü Ezgi’yi arayamıyor. Ezgi, bir iş teklifi alıyor ve apar topar işi kabul ediyor. Bu arada Cansu ile Deniz’i de affediyor. Cansu ile Deniz, Ozan’la konuşup onun Özgür’ü dedikleri yere getirmesini istiyor. İkili Ezgi’yi, Özgür’ün ona doğum günü sürprizi yapmak istediği yere götürüyor. İkiliyi orada buluşturmayı başarıyorlar.

Bay Yanlış 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür’ün Özrünü Kabul Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler