Ana SayfaDizilerBay Yanlış 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür'ün Özrünü Kabul Edecek...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür’ün Özrünü Kabul Edecek Mi?

Fox Tv’nin yeni gözde dizilerinden Bay Yanlış, 10. yeni bölümüyle 4 Eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sevim ile Nevin hanım yine birbirlerine girer. Sevim, oğluyla Ezgi’nin ayrılmasına çok sevinir. Ezgi, neden Özgür’ün kendisinden ayrılmak istediğini henüz anlam veremez. Onun kendisine olan güveninin tam olmadığını düşünmeye başlar. Bay Yanlış 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Özgür, pişman olup Ezgi’den özür diliyor. Bakalım Ezgi, Özgür’ün özrünü kabul edecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Ezgi Özgür’ün Özrünü Kabul Edecek Mi?

Bay Yanlış 10. bölüm 2. fragmanında; Özgür, telefon elinde Ezgi’yi aramak istiyor. Ezgi ise, Özgür’ün kendisini sevmediğini, sevseydi arayacağını düşünüp ateş püskürüyor. Özgür, hata yaptığını ve onu çok üzdüğü için Ezgi’den özür diliyor. Arkadaşları birbirini seven Ezgi ile Özgür’ü bir araya getirmeyi başarıyor.

İşte Bay Yanlış 10. bölüm 2. fragmanı….

BAY YANLIŞ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Sevim, Nevin hanımdan kızının bir doktor sevgilisi olduğunu öğrenir. Durumu öğrenen Özgür, annesine bunun mümkün olmadığının üstüne basar. Ama Sevim ile Fitnat, Ezgi’yi sevgilisiyle basmanın planını kurarlar. Nevin, Serdar’ın yanına gidip kızının doğum gününe onu davet eder.

Serdar’da kız kardeşinden Ezgi’nin doğum günü için muhteşem bir parti organize etmesini ister. Ezgi’ye muhteşem bir gerdanlık hediye alıp hazırlar. Öte yandan Ezgi ile Özgür, aileleri görmeden birlikte olmaya devam eder. Özgür, Ezgi’nin doğum gününü öğrenip ona bir hediye ve çok romantik bir organizasyon hazırlar.

Ezgi, aile arasında bir parti olacağını düşünüp arkadaşlarının kendisini çağırdığı mekana gider. Neye uğradığını anlayamadan Serdar. gerdanlığı çıkarıp Ezgi’nin boynuna takar. Öte yandan Özgür, ikinci iş yerinin ruhsat işinde bir aksaklık olduğunu ve bunu birinin sabote ettiğini öğrenir. O kişinin Volkan olduğunu öğrenince de onun yanına gider.

Gittiği mekanda Ezgi ile Serdar’ı görür. Daha sonra Serdar, Özgür’ün yanına gelip esas oğlanın esas kızı kaptığını, onun görevini tamamladığını söyler. Ezgi ise, gerdanlığı Serdar’a verip orayı terk eder ve Özgür’ün yanına koşar. Özgür ise Ezgi’ye, onları gördüğünü söylemeden aralarında olanın bir hata olduğunu ve ayrılmaları gerektiğini söyler.

Bay Yanlış 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezgi Özgür’ün Ayrılmak İstemesine Anlam Veremiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler