Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 2. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Mehmet'in Öfkesinin Nedeni Anlaşılıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 2. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Mehmet’in Öfkesinin Nedeni Anlaşılıyor!

Tv 8’in yeni gözde dizisi Kırmızı Oda 2. bölümüyle 11 Eylül Cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehmet, kariyer sahibi bir bankacıdır fakat. çocukluğunda gördüğü şiddetin aynısını karısına ve çocuklarına uygular. Doktor hanım, dizinin yeni bölümünde Mehmet’in çocukluğunda yaşadığı travmaları dinleyecek. Kırmızı Oda dizisinin 2. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Mehmet’in öfkesinin nedeni anlaşılıyor.

Cuma Dizileri 2020

Mehmet’in Öfkesinin Nedeni Anlaşılıyor!

Kırmızı Oda dizisinin 2. bölüm ön izlemesinde; Doktor hanım Mehmet’i dinleyince, onun geçmişte değil hala ailesi tarafından baskı uygulandığını anlıyor. Evli ve iki çocuk sahibi Mehmet, hala her ay babasına para gönderdiğini, yeğenlerini okuttuğunu anlatıyor. Bakalım Mehmet, doktor hanımla konuştuktan sonra çevresine ve ailesine karşı tavırları değişecek mi?

İşte Kırmızı Oda 2. bölüm ön izlemesi…

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Meliha, çocukluğunda yaşadıklarını kimseye anlatamaz ve içinde o kadar derin yaralar açan trajedi dolu hayatına artık son vermek ister. Kararını veren Meliha, banyoda yaşamına son vermeye karar verir. Ama kızı son anda annesine ulaşamayınca onu intihar etmeden bulur ve Meliha’yı doğruca doktor hanıma götürür.

Önce konuşmak istemeyen Meliha’yı doktor hanım konuşturmayı başarır. Meliha’nın annesi bir genelevde çalışırken babası onu oradan kaçırıp onunla evlenmiştir. Ailesi karşı çıkıncada bir dağda kulübede yaşamaya başlarlar ve tam altı çocukları olur. Baba, odunculuk yaparak ailesine bakar. Ama eski hayatını bilen üç adam kadının izini bulup Meliha’nın ve kardeşlerinin gözü önünde babasını öldürüp annesine tecavüz ederler.

Meliha’nın genç kız olan ablası da istismara uğrayınca canına kıyar. Bunu duyan doktor hanım, Meliha’nın hayatı boyunca annesine benzemekten korktuğu için sevmeyi ve sevilmeyi bilemediğini anlar. Doktor hanım, Meliha ile haftaya görüşmek için söz alır. Ona söz veren Meliha, kızından ayrılır ve çocukluğunda binemediği dönme dolaba biner. 15 yıllık evli olan Nesrin, eşinden şiddet gördüğü için doktor hanımın yanına gelir. Doktor hanım, Nesrin’in çocukluğunda yaşadığı şeylerden dalayı Mehmet’in şiddetine katlandığını anlar.

Kırmızı Oda Dizisinin 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Çocukluğundaki Travmaları Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler