Ana SayfaDizilerYasak Elma 76. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit Kerim'in Yıldız'da Gözü Olduğunu...

İlgili Postlar

Yasak Elma 76. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit Kerim’in Yıldız’da Gözü Olduğunu Öğreniyor Mu?

Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma 75. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Halit, muhteşem bir yalı daha alıyor ve Yıldız’ı konuşmak için oraya çağırıyor. Yıldız’la tekrar evlenmek istediğini Halit, ondan beklediği cevabı alamıyor. Ancak o cevabı da kabul etmediğini söylüyor. Halit, yalıda bir davet veriyor. Davette, bir polis baskını oluyor ve Zehra kaçırılıyor. Herkes bu yapanın Şahika olduğunu zannediyor. Ender, Yıldız’ın Kerim’e aşık olduğunu anlıyor. Yıldız, yeniden aşık olduğunu söylerken Halit’le Kerim içeri giriyor. Yasak Elma 75. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Halit, Kerim’in Yıldız’da gözü olduğunu öğreniyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Halit Kerim’in Yıldız’da Gözü Olduğunu Öğreniyor Mu?

Yasak Elma 76. bölüm 1. fragmanında; Şahika, abisine kendisinin değil asıl Ender’in yalancı olduğunu ve şirkette yüzde on hissesi olduğunu söylüyor. Kaya ile Ender’in arası Şahika yüzünden bozuluyor. Asuman, Yıldız’ın Kerim’den hoşlandığını anlıyor. Kerim’in kızında gözü olduğunu Asuman Halit’e mi anlatıyor? Halit, Kerim’in Yıldız’da gözü olduğunu öğrenirse ne yapacak? Kendisini çıkmazda hisseden Yıldız’ın kararı kimden yana olacak?

İşte Yasak Elma 76. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1303084799717003264

YASAK ELMA 75. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halit, artık eski gücüne kavuşuyor. Yeni bir yalı daha alıyor. Orada çocukları ve Yıldız’la birlikte yaşamayı isteyen Halit, Yıldız’a tekrar evlenme teklif ediyor. Yıldız ise, böyle daha iyi anlaştıklarını ve onunla tekrar evlenmek istemediğini güzel bir dille Halit’e anlatıyor. Ama Halit, onun cevabını kabul etmiyor ve tekrar düşünmesini istiyor.

Şirkette toplantı yapan Halit. Ender’in sağ kolu olduğunu açıklıyor. Kerim, Şahika’nın kendisini işe aldığı için Halit’in onu istemeyeceğinden korkmaya başlıyor. Ancak Halit, Kerim’le çalışmaya devam edeceğini söylüyor. Erim, sürekli kusmaya başlıyor ve Şahika onu hastaneye götürüyor. Ender, hemen oğlunu Şahika’nın zehirlediğini düşünüyor. Tahlillerde Erim’in virüs kaptığı ortaya çıkınca Kaya, Ender’i Şahika’dan özür dilemeye zorluyor.

Halit, yeni yalısında yakınlarına bir parti veriyor. Partide yeni hayatına adapte olamayan Zehra, saçını Aysel’e boyatınca partinin odağı oluyor. Halit, partide herkesin içinde Yıldız’a teşekkür edip onunla tekrar birlikte olmak istediğini söylerken polisler geliyor. Zehra’nın üzerinde uyuşturucu bulduklarını söyleyip onu kaçırıyorlar.

Kerim, Halit’in gözüne girebilmek için tuttuğu adamların Zehra’yı bıraktıkları yerden onu alıp Halit’e teslim ediyor. Ancak, herkes bunu Şahika’nın yaptığını düşünüyor. Yıldız, Kerim’e fena halde tutulmuştur. Ender, Yıldız’a aşık olduğunu söylüyor. Yıldız, yeniden aşık olduğunu sesli düşünürken içeri Halit ile Kerim giriyor. Halit, Yıldız’ın kendisine yeniden aşık olduğunu zannediyor.

Yasak Elma Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 75. Bölüm 5. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler